Kids lifestyle

LoveLane herocapes

16 februari 2016

PicMonkey Collage zwart (1)

Soms je iets tegen dat je wel heel graag wil delen. Dit keer kwam ik via Etsy de LoveLane hero capes tegen. Helden capes voor jouw echte held. Deze mooie helden capes worden met de hand gemaakt. Heel speciaal dus!

De capes zijn ontworpen door Lane Huerta die deze creert in haar woonplaats Savannah. Hier woont ze samen met man en dochter Clementine. Ze heeft een aantal andere vrouwen in dienst, want haar kleine bedrijfje LoveLane is groter en groter aan het worden. Ik snap wel waarom! De producten in haar Etsy shop zijn ook ontzettend leuk. De hero capes staan bij mij ook op nummer 1. Ik zie mijn zoon er al in rond rennen als hij wat ouder is. Ik heb de leukste op een rij gezet. Kijk je snel mee!

LoveLane herocapes

Roze gouden hero cape met witte en gouden sterren. Deze cape is gemaakt van katoen, en bewerkt met kindvriendelijke inkt. Helemaal veilig, en dat is wat ik het als mama ook wil voor mijn kind. Niet een cape die na een paar maanden al van kleur veranderd. Deze cape is meer voor de echte jongedame. Doe er een tiara bij en je mini me is een echte lieve super hero.

LoveLane herocapes

Ben je meer van het stoere, dan zou ik persoonlijk voor bovenstaande gaan. Paars met gouden en witte sterren, en deze combineer je met hero muts. Hoezo leuk! In de Nederlandse winkels heb je vaak genoeg verkleed kleding voor kinderen. Vaak gemaakt van polyester, en dus ook vaak brand gevaarlijk. Je ziet vaak genoeg dat de goedkope polyester verkleed kleding binnen een paar seconden in de brand kan gaan. Ik wil wel graag iets van goede kwaliteit. Deze capes zien er beter uit, 100% katoen, en je kan ze jaren en jaren gebruiken. Je zou zo weer 4 jaar willen zijn, en rondrennen door de huiskamer van je ouders.

LoveLane herocapes

Piraat zijn is natuurlijk het echte werk. Een doodshoofd aan de buitenkant, en een piratenschat kaart aan de binnenkant. De meeste capes zijn aan binnen en buitenkant te dragen. Deze is met het doodshoofd aan de buitenkant aan 1 kant te dragen. Zo hou je de piratenschat lekker bij je. Deze zijn voor meiden en jongens. Ik ben meer van het stoere. Zou ik een dochter hebben dan ging deze gelijk in de winkelmand

 Wat vind jij van de super herocapes?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.