Kids Fashion

Louise Misha nieuwe lente/zomer collectie 2016

4 april 2016

Louise Misha nieuwe lente/zomer collectie 2016

De lente laat steeds meer van zichzelf zien. En daar worden we blij van! Louise Misha heb ik al eerder voorbij laten komen in de verschillende artikelen, want deze mama is gek op deze kleding. Ik heb een zoon dus kopen doe ik het niet, maar dat het leuke kleding is dat is een feit. Hun lente/zomer collectie is dit jaar ook weer heel vrolijk, en niet over de top wat betreft de kleuren.

Louise Misha is een merk waar ik al en tijd fan van ben. Dit Franse merk is opgezet door de twee vriendinnen die de meiden kleding wereld iets leuker wilde maken. De naam Louise Misha is vernoemd naar een grootmoeder (louise), en de bijnaam (Misha) voor een moeder. Het merk is pas 4 jaar op de markt, en dat zou je niet zeggen. Het merk heeft een bohemian look, en is vooral niet saai. De jurkjes zijn voor echte meiden. Mix het met een paar stoere laarzen en je dochter is gelijk net wat stoerder.

 Louise Misha nieuwe lente/zomer collectie 2016

De kleuren van de Louise Mischa collectie zijn rustig en zijn niet schreeuwerig aanwezig. Mijn perfecte kleuren! Ik ben een beetje verliefd op de kleding, en was ik een meiden mama dan had ik zeker weten flink wat gekocht. Mocht je een dochter hebben die niet gek is op jurken, dan is de korte broek en blouse misschien wel een leuk idee.

Louise Misha nieuwe lente/zomer collectie 2016

Prachtige boho jurkjes, kanten topjes en rokjes en leuke accessoires zijn volop aanwezig in deze collectie aanwezig. Tassen zijn dan bij mij toch de favoriet. Heb je een dochter van 4 jaar dan wil ze vast een tas van Louise Misha

Louise Misha nieuwe lente/zomer collectie 2016

Meestal ben ik niet echt van het roze, maar dit is niet te overdreven. Zachte kleuren die zeker thuis horen in een meiden kledingkast. Nu ben ik fan van de bohemian look dus ik vind deze collectie helemaal geschikt. Door de foto’s verlang ik nu al naar de zomer en de zomervakantie.Laat de zon nu maar snel komen. De kleding, tassen, en bikini’s zon o.a te verkrijgen bij French Blossom.

Louise Misha nieuwe lente/zomer collectie 2016

Louise Misha nieuwe lente/zomer collectie 2016

Ben jij bekend met Louise Misha?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  5 april 2016 at 10:27

  Nee, maar ik vind de jurkjes echt beeldschoon! Als mijn dochters ze wilden dragen, kocht ik ze meteen.

  • Reply
   Mendy
   12 april 2016 at 11:49

   Echt he, ik heb geen dochters. Als ik die zou hebben kocht ik bijna alles

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.