Kids lifestyle

Lekker lunchen met je stoere broodtrommel

31 januari 2016

Lekker lunchen met je stoere broodtrommel

Zodra je draakje wat groter is komen ook de broodtrommels te voorschijn. De broodtrommel voor het kinderdag verblijf of voor het overblijven op school. Natuurlijk wil je als kind wel een hele leuke. Wij hebben deze voor je gevonden.

Broodtrommels zijn er veel. De ene nog saaier dan de ander en dat wil een peuter/kleuter toch echt niet. Als kleuter wil je toch wel goed voor de dag komen. Laat je mama of papa even op deze lijst kijken, en jij bent de stoerste van de peuters uit de buurt.

Lekker lunchen met je stoere broodtrommel

 1. Skiphop lunchbox LadybugSkiphop is bekend van de rugtassen, maar deze broodtrommels zijn net zo leuk. De ladybug is een echte meiden lunchbox. Ook de uil, aap, bij, en vlinder staan klaar om mee naar school te gaan.
 2. Roze uil lunch box van Blafre. Unieke broodtrommel die je niet zo vaak tegenkomt. Op de site geven ze aan dat deze wel wat moeilijk is open te maken voor hele jonge kinderen. De broodtrommel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
 3. Retro vintage lunchboxDeze lunchbox is de favoriet van deze mama. De lunchbox is ontworpen door De Noorse designer Ingrid Erøy. De vintage look trommel kan zo aan het handvat worden meegenomen naar school.
 4. Robot lunch boxDe echte robot fan kan deze broodtrommel natuurlijk niet laten gaan. Geschikt voor kinderen, maar papa mag hem vast ook wel eens gebruiken.
 5. Lunch box van Moulin Roty. Deze lunchtrommel lijkt een beetje op de ouderwetse bouwvakkers broodtrommels uit de film. Geschikt voor meiden en jongens. Deze lunchbox is niet in alle lunchpauzes terug te vinden. Des te leuker!
 6. Coco 2 way lunch box Bento.  Handige lunchbox voor de snack en de lunch. Ik kon deze lunch box alleen terug vinden in het buitenland. Hopen dat hij snel in Nederland te koop zal zijn.

Ben jij nog op zoek naar een broodtrommel?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  2 februari 2016 at 13:33

  Mijn kinderen gebruiken goedkope plastic zakjes… Die robottrommel is echt geweldig vind ik.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.