Baby lifestyle Kids lifestyle

Lekker badderen!

24 juli 2015

c680x511

Het is een prachtige zomer, en met deze mooie temperaturen is het geen ramp om in bad te gaan. Het zwembadje in de tuin is natuurlijk ook een prima idee. Vandaag bekijken we badspeelgoed waardoor je kindje met veel plezier in bad gaat.

Badderen is niet iedereen zijn favoriete bezigheid. Gelukkig hebben wij een kindje dat gek is op water en in bad gaan. Maar daar moet natuurlijk wel leuk speelgoed bij zijn. Gooien, knijpen en heel hard lachen is het allerleukste wat je als kind kan doen in je bad of zwembad. Wij hebben 6 soorten badspeelgoed voor jullie uitgekozen.

c680x497

 1. Barbapapa onderzeeërsetGeschikt voor kind, maar ook voor papa en mama. Met deze Barbapapa familie heeft je kindje altijd plezier in bad. Barbapapa doet mij aan mijn jeugd denken, en des te leuker is het dat ze nog steeds worden verkocht.
 2. Floddertje in bad. Samen gezellig lezen kan ook in bad met dit boekje van Fiep Westendorp. Boeken met illustraties van Fiep Westendorp zijn altijd heel fijn. Thuis hebben we 123 met Fiep aardig wat keren doorgekeken. En ook in bad is lezen best leuk, vooral als het over badderen gaat natuurlijk.
 3. Pinguin in zeilboot voor de allerkleinstenVoor de allerkleinsten is dit zeilbootje met pinguin perfect. Klein, lief en leuk om naar te kijken. Op de site PS ik hou van jou staat vermeld dat dit speelgoed is gemaakt van latex bomen die geen latex meer produceren. Het hout wordt vermalen en versterkt in een vorm gegoten. Klinkt niet slecht. Leuk voor je kind en goed voor het milleu.
 4. Sophie de Giraf badpuzzelBijna iedereen is gek op Sophie de Giraf, en deze badpuzzel is vast ook een succes. Walvis, slak, beer en lieveheersbeestje zijn er ook om zo de puzzel in elkaar te zetten. Geen zin om te puzzelen, dan kan je kindje ook gewoon met de dieren spelen, gooien of knijpen. De figuurtjes spuiten water als erin geknepen wordt.
 5. Badblokken ook van Sophie de Giraf. Omdat we een beetje gek zijn op Sophie de Giraf hebben we ook badblokken van Sophie in het zonnetje gezet. Door alle afbeeldingen op de blokken is je kindje minuten lang blij.
 6. Peppa pig bad puzzelPeppa pig is bij zowel jongens als meiden een favoriet. Baby brother George komt ook veelvuldig in de puzzel voor. Leuk voor in je badje, maar in het zwembad is het ook heel geschikt. Deze puzzel is voor kindjes vanaf 3 jaar.
 • Reply
  Nathalie
  24 juli 2015 at 12:28

  Onze Vince houdt van zijn badje. Hij speelt dan het liefst met zijn badeendjes en figuurtjes. Ook de kraan en papa zijn leuke attributen hahahah

 • Reply
  Mendy
  24 juli 2015 at 14:36

  🙂 bij ons ook papa. Met de handen heel hard op het water slaan en papa is kleddernat.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.