Mama

Lanjou naam armbanden + winactie

25 juni 2015

there

Vrouwen en sieraden dat gaat heel goed samen. Althans, ik ben er gek op! Bij LunaLuna hebben we sinds kort Lanjou sieraden ontdekt. Handgemaakte sieraden die Kim Lanjouw vanuit huis ontwerpt. Ze creëert hele persoonlijke en unieke sieraden die met veel liefde worden gemaakt.

Een sieraad dragen met de naam van je kindje, en dit speciaal voor jou gemaakt. Dat is iets wat elke nieuwe mama of toekomstige mama best zou willen. Kim Lanjouw begon anderhalf jaar geleden met het maken van sieraden. Vanuit huis creëert ze sieraden die elke vrouw in opdracht kan laten maken. Ringen, oorbellen, kettingen en naam armbanden kun je ook bestellen vanaf de Etsy site.

Lanjou naam armbanden

Kim maakt tevens mooie gepersonaliseerde naam armbanden met daarin een een naam naar keuze. Omdat je ze kunt personaliseren met een letter of de initialen van je kleintje is deze naam armband heel speciaal. Je kunt de naam, kleuren van de kralen en het patroon in overleg zelf bepalen. Zo ontstaat er een armband die uniek en alleen voor jou is. De naam armbanden zijn inmiddels een perfect kraamcadeau voor een nieuwe moeder. Jezelf dit cadeau doen is ook geen slecht idee!

Kim Lanjouw

Mijn sieraden zijn stuk voor stuk uniek. Ik maak ze met de hand aan mijn eettafel uitkijkend over een typische Amsterdamse binnentuin. Ik koop alleen maar kwalitatieve materialen die ik mooi vind. Zo hou ik van edelstenen en goldfilled kettinkjes. Maar heb ik bijvoorbeeld ook laatst groten tibetaanse monnikenkralen gekocht met stukjes natuursteen erin verwerkt. Als er dan weer een pakketje in de bus zit met alle materialen ben ik als een kind zo blij! Ik vind het leuk om te zoeken naar nieuwe manieren; een ketting die net asymetrisch is, een ring met een zwevende steen of een oorbel bedoeld voor 2 gaatjes. Mijn style is dus divers maar tegelijkertijd erg herkenbaar. Fijn, elegant, minimalistisch & een tikje anders dan anders (noem het innovatief? Of creatief?)

Het naamarmbandje is een nieuwe lijn die ik ben gestart. Op zoek naar een kraamcadeau bedacht ik me hoe fijn het zou zijn als je altijd je kindje dichtbij je kan hebben. Ook als moeders straks weer aan het werk zijn is het fijn om af en toe heel even bij je baby stil te staan. Daarom bedacht ik de naamarmbandjes: kleurrijke armbandjes in een bohemian style met de naam van het kindje erin verwerkt. Ik krijg er supergoede reacties op en merk ook dat ik het echt een leuk cadeautje vind om te geven.

Winactie gesloten

De winnaar van de naamarmband is Adelaide. Van harte gefeliciteerd! Je hebt inmiddels een mail ontvangen.

We mogen een mama of toekomstige mama blij maken met een mooie armband! Wat moet je doen om kans te maken:

 • Like de Facebook pagina’s van Lanjou sieraden en LunaLuna.
 • Geef  hieronder even met een reactie aan dat je dit hebt gedaan, zo komt jouw naam in de grabbelton. Zo is het mogelijk om een winnaar te kiezen.

Op vrijdag 3 juli maken we de winnaar bekend. De winnaar krijgt na sluiting van de winactie z.s.m. bericht via e-mail.

Succes!

 • Reply
  femke
  26 juni 2015 at 08:08

  Whoeppp zeg ik geen nee tegen winnen maar 🙂 heb alle twee de sites geliked

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  26 juni 2015 at 09:35

  Leuke armbanden. En mooi dat je ze zo kunt personaliseren.

 • Reply
  Withlovefroms
  28 juni 2015 at 21:14

  Leuke armbanden!

 • Reply
  Klaske
  29 juni 2015 at 18:02

  i want more…

 • Reply
  Adelaide Balk
  1 juli 2015 at 23:10

  Wow wat een mooie sieraden verkoopt Kim Lanjou, echt origneel en tijdloos. Ik doe graag mee voor zo een fijn armbandje.
  Groetjes

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.