Baby lifestyle Kids lifestyle

Kinderkamer poster/prints MeenyMiny

8 november 2015

Little_hero_square_1024x1024444

Photo credit: Meenyminy

In het artikel van 4 november liet ik jullie al kennis maken met kinderkamer posters. Leuk als decoratie zodat de kinderkamer er net weer wat leuker uit ziet. Vandaag laat ik jullie de leukste, stoere, en lieve posters  zien van MeenyMiny

Posters en quotes voor de kinder of woonkamer zijn op dit moment heel erg populair. Er zijn genoeg leuk winkels te vinden. Onlangs vond ik via instagram de webshop Meenyminy. Ben je gek op zwart-witte posters of juist de wat kleurig poster? Wij hebben ze gevonden. Vandaag een paar leuke poster voor de kinderkamer. En stiekem laten we er ook een paar zien voor de woonkamer. Je moet jezelf toch ook verwennen met een mooi interieur.

About Meenyminy

At Meenyminy we are passionate about kids fashion, styling and interiors and wanted to create a platform to showcase the best of the best. We offer our take on styling, by introducing products that we love and want to share with you. Whether it be through our blog, Instagram feed or  our own Meenyminy store and products, we hope to inspire, capture the imagination and shed a sparking light on this magical industry.

Kinderkamer poster/prints MeenyMiny

Meenyminy is een webshop die super leuke prints verkoopt. Bovenstaande is speciaal voor de geboorte van een kindje. Geef de naam en geboortedatum door en je hebt de meest originele print voor op de kinderkamer. Huiskamer kan natuurlijk ook. De print is te verkrigen in A1, A3, en A4 te verkrijgen. Mocht e een dochter hebben dan is rechter print misschien wel wat voor de kinderkamer. Mijn favoriet van de kids print bij Meenyminy is te verkrijgen van A1 t/m A4.

Kinderkamer poster/prints MeenyMiny

Ben je op zoek naar lieve print posters da zin bovenstaande wel wat voor jou. Vooral de rechterprint is simpel, maar toch heel lief. Ideaal voor op de kinderkamer. Eigenlijk zijn alle printposters geschikt voor zowel kinderkamer als woonkamer. Het is maar wat jezelf mooi vind, en hoe jij je interieur wil inrichten. Ik ben ook zelf op zoek naar nog 2 mooie prints en speur het internet heel wat af. Op zoek naar de twee mooiste quotes voor de kinderkamer. ik heb inmiddels 1 mooie gevonden die heel goed past bij mijn zoon.

Kinderkamer poster/prints MeenyMiny

Weer een leuke print/poster shop gevonden via instagram en pinterest. Ik blijf heerlijk zoeken! Je huis en kinderkamer inrichten is het leukste wat er is. Ben je op zoek naar leuke webshops, neem dan eens eens een kijkje op pinterest of instagram. Genoeg leuke shops te vinden via deze kanalen

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.