Kids lifestyle Wonen

Kinderkamer deur decoratie van Made Of Sundays

22 januari 2016

Kinderkamer deur decoratie van Made Of Sundays

In het artikel over te gekke Etsy shops kwam de winkel Made Of Sundays langs. Maar nu zetten we deze leuke shop in de schijnwerpers. Ze hebben namelijk wel hele leuke deur decoratie. Decoratie die je kind waarschijnlijk gelijk wil hebben.

Alba Bordes uit Finland is de bedenker en ontwerper van deze deur decoratie. Sinds ik deze Etsy shop tegen ben gekomen, ben ik af en toe gaan kijken of er weer iets nieuws was. De muur en deur decoratie zijn echt om verliefd op te worden. Meiden en jongens, peuters en kleuters zullen deze decoratie naar mijn mening heel erg leuk. Wie heeft er nu eigenlijk een bunny of monster op zijn deur. Niet veel kinderen, maar jouw kindje misschien wel. Ik kan echt niet wachten totdat we groter gaan wonen. Ik kan dan eindelijk een echte peuter kamer kan gaan inrichten. Deze decoratie is er dan zeker weten bij.

Kinderkamer deur decoratie van Made Of Sundays

Riku the Gentlebear en Anni the Sleeping Bunny zijn twee voorbeelden van deur decoratie. Ik denk dat geen kind deze kan weerstaan. Ik vind ze geweldig. Mocht je nog een andere deur over hebben in je huis, dan kun je natuurlijk ook die deur versieren. Ze zijn natuurlijk niet alleen voor de kinderkamer. Mocht je een hele andere kleur willen dan is de print zelf, en de roze wangen zo te veranderen.

Kinderkamer deur decoratie van Made Of Sundays

Het team van Made of Sundays bestaat Alba, Gemma, en Thomas. Samen bedachten ze de site en deze te gekke decoraties. De drie zeggen niets voor niets, make your doors huggably cute with our original door friends. They are visually so fluffy that no-one will blame you for snuggling up close with your favourite door. Mijn deur knuffelen gaat net iets te ver, maar je zou het stiekem wel bijna doen. Sissi the smug cat met zijn kopje koffie is zo leuk dat je hem zo op de keukendeur kan plakken. Simon the sunny dog zou perfect zijn voor de kamer van mijn zoon. Lief, en een beetje moe.

Ze zijn gewoon leuk voor de kinderkamer. Het idee is orgineel, grappig, en heel lief. Was ik nog een mini mensje dan wist ik zeker dat ik dit op de deur zou willen. Ik vond deze te lieve deur decoratie op Etsymaar al snel ontdekte ik  ook  de website. Ik ben helemaal blij!

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    26 januari 2016 at 11:09

    Wat leuk zeg! Vooral die kat vind ik erg grappig!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.