Kids lifestyle

Kidsgigant + winactie 75 euro cadeaubon ( gesloten)

17 september 2015

Kidsgigant

Het is alweer een jaar geleden dat mijn blog het levenslicht zag. En het is alweer bijna 20 maanden geleden dat ik moeder werd. Wij hopen spoedig te gaan verhuizen, en dan gaan we opnieuw een kinderkamer inrichten. Een echte dreumes kamer dit keer. Wij keken bij Kidsgigant wat er in onze dreumes kamer zou passen. Kijk je mee!

Onze zoon begint inmiddels al een echte dreumes te worden. En bij een dreumes hoort dan toch echt een peuterkamer. Geen baby spullen meer, maar een stoere kinderkamer. Wij hopen zo snel mogelijk te gaan verhuizen, en dat betekent shoppen en verbouwen. Maar wat moet je nu toch kiezen, en wat vind mijn zoon nu mooi. Een bed hebben we al, maar het inrichten van zijn kamer dat moeten we dan geheel nog doen. Bij Kidsgigant bekeken wij de leukste producten voor de echte peuter jongens en meiden kamer. Ben jij ook druk bezig met een nieuwe baby of kinderkamer. Wij mogen een cadeaubon weggeven van €75 euro. Lees je mee, dan vertellen we op het einde van het artikel hoe je dit kan winnen.

Wie is Kidsgigant?

Kids gigant is een webshop voor peuter en kinderkamers. Sinds 2008 zijn ze gestart met de verkoop van kinderkamers via het internet. Waren ze eerst bekend onder naam Luzan, sinds kort hebben ze de naam Kidsgigant aangenomen. Ze hebben bedden om je kleine een goede nachtrust te geven. Maar ook de rest van de kinderkamer mag niet ontbreken.

Onze favorieten

Kidsgigant

 

  1. Roze speel tafel voor de echte meidenkamer. Is jouw mini me groot genoeg om aan een tafeltje te spelen dat is deze echte roze tafel een goed idee. Geschikt voor de kinderkamer of gewoon in de woonkamer.
  2. Jungle opbergboxen. Wil je alle lego of duplo kwijt dan kun je deze netjes opbergen in opbergboxen. Knuffels zijn natuurlijk ook welkom in deze opbergboxen.
  3. Rugkussens voor het bed. Deze rugkussens waren bij mij nog onbekend. Hoe handig voor de in bed boeken lezer. Zo hoeft je kind niet tegen de harde spijlen te leunen, en ziet het bed er nog leuker uit.
  4. Opbergzakken bosdieren. Handig voor aan de muur! zo kun je alle baby spullen netjes opbergen. Wij hebben de spullen in een aantal bakjes op de commode staan, maar opbergzakken zijn ook ideaal.
  5. Poef bosdieren. Op deze poef kan je kind heerlijk zitten, hangen voor de tv, of een boek lezen.
  6. Minihoog bed voor de echte kleuter. Is jouw kind al wat ouder, dan is een echt bed natuurlijk nodig. Deze halfhoogslaper is prima voor de kleuter die een echt bed wil. Boven slapen en beneden spelen, beter kan het niet.

Onze favorieten van Kidsgigant. Wij mogen in samenwerking met Kidsgigant een cadeau bon van €75 euro weggeven. Deze is te besteden in de webwinkel van Kidsgigant.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze actie

  • Reageer in een reactie onder deze blog of op het facebook account van lunaluna wat jij zou kopen bij Kidsgigant met de cadeaubon.
  • Zet een geldig e-mailadres bij je reactie ( zo kunnen we contact met je opnemen)

Deze winactie loopt van 17 september t/m 30 september. De winnaar krijgt op 1 oktober bericht, en de cadeau bon word aangeleverd via Kidsgigant.

Update

Via naamloten.nl is er een winnaar gekozen. Gefeliciteerd Nelleke! je krijgt zo spoedig mogelijk bericht

Dit is een gesponsord artikel

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.