Kids lifestyle

Houten speelgoed cadeaus

3 januari 2015

industriel-jouet-enfant

Mijn mini man is deze maand jarig en zal dan zijn eerste verjaardag vieren. Nu heeft hij geen idee wat een verjaardag is en waarom iedereen langskomt. Mama en papa daarentegen wel natuurlijk en zijn druk bezig met de cadeaus, slingers, uitnodigingen en meer. Vandaag houten speelgoed cadeaus voor mama’s, papa’s en gasten.

Het is een feestelijke dag, je kindje is 1. Nog maar een aantal dagen en dan mag ik mini man zijn eerste verjaardag vieren. Slingers zijn besteld en hij heeft een nieuw trui met een 1 erop gekregen. Ik maak zelf zijn taart, en de ballonnen liggen al klaar. Nu alleen de uitnodigingen nog en zijn verjaardag kan niet meer stuk. Natuurlijk hebben we vandaag zijn cadeau besteld, maar hij zal het pakpapier waarschijnlijk mooier vinden.

Kinderen weten echter nog niet goed wat het begrip cadeau inhoudt. De cadeaus die hij de rest van de dag krijgt mag hij uitpakken, en leggen we daarna apart. De dagen erna mag hij elke keer spelen met een nieuw cadeau. Een verjaardag en alle cadeaus zijn overweldigend, maar zo hopen wij het een beetje leuk te houden. Ik ben gek op houten speelgoed en vandaag wat houten speelgoed cadeaus voor jongens en meiden.

c600x505

 1.  Wishbonebike 3-1 loopfiets. Mijn favoriet allertijden, en te gebruiken vanaf 1 jaar tot aan 5 jaar. Te gebruiken als driewieler en als je kindje wat ouder is als tweewieler. Je kindje kan door de buurt heen racen en mama of papa kan er achteraan rennen. Te verkrijgen bij verschillende webshops.
 2. Loopwagen met blokken met 33 blokken. Ideaal voor de eerste stappen en om heerlijk uren mee te spelen. Mini man zou met een loop/blokkenwagen veel plezier hebben want blokken zijn op dit moment zijn favoriet.
 3. Een houten vormendoosje in retro stijl van het merk Djeco. Kleine man heeft op dit moment een houten blokkendoos waar ik as kind ook al mee speelde. Opa en oma hebben hem voor sinterklaas nog meer mooie blokken gegeven. Hij kan urenlang met de blokken spelen. Soms zijn deze blokken dozen pas geschikt voor kindjes vanaf anderhalf jaar. Kijk goed of jouw kindje klaar is om met blokken te spelen.
 4. My first laptop van Donkey products. Een krijtbord laptop die je kindje kan gebruiken als een laptop.
 5. Houten hobbelpaard van het merk Sevi. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en gegarandeerd veel speelplezier.
 6. Houten Trekdier Olifant. Eigenlijk pas geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden, maar deze olifant is te leuk om niet te vermelden.
 7. Houten stapeltoren bestaande uit 5 kubussen en 5 vormen. Torens bouwen en deze omgooien was nog nooit zo leuk.

Houten speelgoed is bij mij altijd een hit, en je kan er ook niet vaak mee mis gaan. Duurzaam en het gaat vaak lang mee. Kleine man heeft al aardig wat, en vooral alles wat kleur heeft daar is hij bij mee. Ik heb al zin in zijn eerste verjaardag, en mijn lieve baby is dan opeens een lieve peuter.

 • Reply
  Linda
  4 januari 2015 at 01:39

  Houten speelgoed is echt heel leuk om te krijgen voor de eerste verjaardag. Blijft lang mooi. Die my first laptop is wel bijzonder, had ik nog nooit gezien.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.