Baby Fashion Kids Fashion

House of Jamie nieuwe winter collectie

19 oktober 2015

12107764_921119764592596_743623702834217248_nn

De winter is er nu toch echt bijna. De winterjassen zijn massaal aangetrokken, en iedereen klaagt weer heerlijk over de kou. Voordeel is wel dat de wintercollecties je ook om de oren vliegen. Sommige zijn zeker de moeite waard! Diegene die daar toebehoort is House of Jamie. Kijk je mee naar de herfst/winter collectie?

House of Jamie is een Nederlands merk dat steeds meer bekend raakt. En dat is niet zonder reden. House of Jamie is er voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. De collectie voor de herfst en winter bevatten een minimalistische look. De zwart- witte look is geheel van terug te vinden in de nieuwe kleding. Ben je hier fan van dan zit je hier helemaal goed. Alle producten zijn gemaakt van eco-friendly stoffen, 100% fair trade en volledig kinderarbeid vrij. Geen lieve zachte roze kleertjes voor meiden, maar echte stoere kleding. House of Jamie heeft het gehele jaar een kleding collectie, maar deze herfst en winter collectie is een beetje extra deze winter. En dat vinden wij echt niet erg!

House of Jamie

House of Jamie werkt haar collecties tot in de puntjes uit. Minimalisme is de basis en details zoals het steeds terugkerende strikje, geven het label haar eigen, speelse karakter. Aan de tijdloze ‘year round’ collecties worden continu nieuwe designs toegevoegd. De producten zijn gemaakt van stevige en zachte ecologische stoffen, uitgevoerd in natuurtinten.

PicMonkey Collagejamie

Een koude winter is niet echt heel gezellig. Warme jumpsuits zijn dan een goed idee. Je baby heeft het zo niet alleen lekker warm, maar ziet er ook nog geen heel lief uit. Of juist heel stoer in dit geval. Mijn zoon is ook een echt winterkindje, en een jumpsuit is ideaal voor de winterbaby. Zo kun je met een gerust hart gaan wandelen.

PicMonkey Collagejames

De bekende streepjes van House of Jamie zijn nog nog steeds veelvuldig aanwezig. Mijn favoriet zijn altijd de gestreepte broeken. Bij meiden en jongens vind ik dit persoonlijk heel stoer staan.

booties

Schoenen ga je pas kopen zodra je kindje gaat lopen. Slofjes daarentegen zijn geen probleem. Zo blijven de voetjes lekker warm in de de herfst en winter. Pom pom streep slofjes zijn de natuurlijk wel de leukste. Helaas kan mijn mini man deze niet meer aan, maar hoe leuk hadden deze hem wel niet gestaan.

Ken jij het merk House of Jamie?

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    20 oktober 2015 at 13:09

    Nee, ik kende dit merk niet, maar het ziet er leuk uit!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.