Baby lifestyle

Hema baby moment cards

11 maart 2015

IMG_5335521

Zodra je kindje geboren is wil je natuurlijk elk moment vastleggen. Dat kan ook met de Hema baby moment cards. We waren al in het bezit van een ander merk kaartjes, maar deze zijn ook erg leuk. Van elk moment in het eerste jaar, en ook eventueel daarna kan er een leuke foto worden gemaakt.

Na de bevalling kocht ik van een ander merk kaartjes om belangrijke mijlpalen vast te leggen. Maar ik wist niet dat er nog veel meer soorten kaarten online en in de winkels te vinden zijn. Bij de Hema vonden we de Baby Moments Cards. Meestal kun je dit soort kaarten alleen in het eerste jaar gebruiken, maar een aantal Hema baby moment cards kun je ook na het eerste jaar gebruiken.

Hema baby moment cards

Voor de eerste paar dagen, en de maanden daarna heb je bijvoorbeeld de kaarten:

♥ Vandaag ben ik geboren

♥ Ik ben 1 weekje oud

♥ 2 weken oud

♥ 3 weken oud

♥ Ik ben al 1 maand oud

♥ Ik ben 6 weken oud

♥ 10 weken oud

♥ Vandaag was mijn eerste lachje

♥ Mijn eerste vaste hapje gegeten

♥ Ik heb mijn eerste tandje

Hema baby moment cards

Het doosje bevat 33 kaarten, en op de achterkant van het kaartje kun je een foto plakken of een tekst schrijven. Er zitten twee metalen ringen bij zodat je de kaartjes kan verdelen. Diegene die je hebt gebruikt, en de kaartjes die je nog gaat gebruiken.

Na de weken komen de maanden:

♥ Vannacht sliep ik voor het eerst door

♥ De tijd vliegt, al twee maanden oud

♥ Ik ben al 3 maanden oud

♥ Ik ben al 4 maanden oud

♥ 5 maanden oud

♥ Ik ben al een half jaar oud

♥ Ik heb me voor het eerst omgerold

♥ Ik ben vandaag 7 maanden oud

♥ Ik ben al 8 maanden oud

♥ Ik ben voor de eerste keer gaan zitten

♥ Ik ben al 9 maanden oud

Hema baby moment cards

♥ Ik ben 10 maanden oud

♥ Ik ben vandaag 11 maanden oud

♥ Ik kan zelf staan

♥ Mijn eerste verjaardag

♥ Ik ben op het potje geweest

♥ Ik heb vandaag gezwaaid

♥ Ik kan nu ook kruipen

♥ Ik heb vandaag voor het eerst gelopen

♥ Ik heb mama gezegd

♥ Ik heb papa gezegd

♥ 1 kaartje waarop je een mijlpaal kan noteren

♥ En de leukste van alle kaartjes, mijn eerste tompouce gegeten

Hema baby moment cards

De kaartjes zijn niet alleen leuk om zelf te gebruiken, maar ook om cadeau te geven aan een toekomstige mama en papa. Je kan de kaartjes aan de metalen ringen laten of ze inplakken in een album. De Hema baby moment cards zijn voor 6 euro te koop, en zo hoef je geen moment meer te missen in het eerste jaar van je kindje.

 • Reply
  Daantje
  12 maart 2015 at 11:19

  Wat leuk, vooral die van de eerste tompuce gegeten, dat maakt het weer écht des Hemaas 😉

 • Reply
  Lieke
  12 maart 2015 at 19:52

  Super leuke kaartjes, wij hebben ze ook klaar liggen! Zijn lekker vrolijk!

  Liefs lieke
  http://Robust-posch.blogspot.nl

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  13 maart 2015 at 11:10

  Ik vind de plaatjes op de kaarten erg mooi.

 • Reply
  Mendy
  13 maart 2015 at 20:58

  De tompouce is echt grappig inderdaad

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.