Kids lifestyle

Grow Charts van Gus and Lula

12 april 2016

Grow Charts van Gus and Lula

Elke keer als je bij het consulatie bureau komt ben je weer benieuwd hoe lang je mini draak is. Het is natuurlijk veel leuker om ook zelf je kindje op te meten. Zodra ze kunnen staan kun je een grow chart (meetlint) gebruiken. Wij vonden via Etsy de leukste meetlinten van Gus and Lula.

Mijn mini draakje is een lange lijs, en elke keer ben ik weer verbaasd hoe snel hij groeit. Ik ben dus al een tijdje op zoek naar een leuke grow chart, die ook nog eens leuk in het interieur staat. Je kan natuurlijk altijd het ouderwetse potloodje en de muur gebruiken, maar dit is het toch net niet. Want wat gebeurt er als je gaat verhuizen. De muur kan je niet meenemen, maar een meetlint wel.  Rondkijken op Etsy loont, want je kan de meest gekke dingen daar terug vinden. Zo vond ik ook de grow charts van Gus and Lula.

Grow Charts van Gus and Lula

De Esty shop Gus and Lula is opgezet door Britt en Keith. In afwachting van hun geadopteerde kinderen bedachten ze een adoptie fundraiser. Adopties zijn zoals de meeste mensen weten niet goedkoop. Ze bedachten prints voor de kinderkamer, en de eigen woonkamer. Inmiddels wonen ze als gezin al een aantal jaar samen in Atlanta. De shop doet het heel goed want de reviews bij hun producten zijn lovend. Heel bijzonder vind ik het dan ook dat 50 procent van de inkomsten naar goede doelen gaat.

Mijn favorieten van de Etsy shop zijn de growcharts. Bij de kinderarts en het consultatie bureau krijg ik natuurlijk te zien hoe lang mijn mini man is. Ik vind het nog leuker om samen te kijken hoe lang hij nu alweer is.

Grow Charts van Gus and Lula

Je kan natuurlijk een grow chart kopen die redelijk hetzelfde is alle anderen, maar je kan deze ook persoonlijk maken. De ontwerpers Britt en Keith bedenken elke keer weer een nieuw meetlint. Deze laten ze lokaal maken, ook met de naam van je kindje erop. Je meetlint is zo heel persoonlijk. Ik ga eens kijken welke ik leuk vind voor mijn mini man. Zo hoef ik niet een stuk muur mee te nemen zodra we gaan verhuizen.

Grow Charts van Gus and Lula

Bovenstaande zijn in ieder geval mijn favorieten voor de peuterkamer. Dit artikel is niet gesponsord, ik ben gewoon een beetje fan. Tijdens mijn zoektocht ben ik niet veel leuks tegen gekomen. Na flink zoeken kwam ik deze growcharts tegen. Deze mama is blij! De webshop heeft 54 verschillende ontwerpen. Ik kan dus nog gerust even rondkijken voordat ik een beslissing neem.

Grow Charts van Gus and Lula

Heb jij een meetlint in huis, of gebruik je de muur?

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    12 april 2016 at 10:34

    Wij hadden een Nijntje groeimeter. Dat was een houten plank.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.