Life Zwangerschap

Grappige zwangerschap illustraties

12 november 2015

Line

Soms kom je iets tegen wat te grappig is. We willen allemaal weten hoe het is om echt zwanger te zijn. Zodra het zover is kun je het beschrijven. Maar je kan het ook verwerken in illustraties. En dat is wat Line Severinsen precies heeft gedaan. Ik ben fan!

Line Severinsen heeft inmiddels twee kinderen, en kwam daardoor op het idee voor deze illustraties. In 2012 beviel ze van haar eerste kind, en op dit moment is ze met zwangerschapsverlof van haar tweede kindje. Deze illustrator kwam op het idee om via deze grappige beelden te laten zien hoe een zwangerschap nu werkelijk is. Met grappige illustraties toont ze de typische problemen van zwangere vrouwen. Je benen scheren of waxen dat gaat niet meer. Iets oprapen van de grond dat is ook verleden tijd. Grappig zijn ze zeker!

Line

Line heeft een blog genaamd Kos og Kaos, of in het Nederlands “knuffels en chaos”. Ze kwam er achter dat het moederschap en de zwangerschap best zwaar kan zijn. Maar klagen dat doen we al genoeg op papier. Met illustraties kom je een heel eind verder! Line is veelvuldig terug te vinden op instragam en op facebook. Wil je meer van dit soort grappige illustraties zien, kijk dan even gerust even op haar instagram.

Line

De illustraties zijn zeer herkenbaar voor deze mama. De wc is je beste vriendje, en omdraaien in bed is een dagtaak. Voordat je dan eindelijk je bed uit bent is de rest van het huishouden al aan het ontbijt. De situatie met een beetje humor in beeld brengen maakt je dag weer goed.

Line

Wil je meer zien van deze illustrator, via facebook kom je de nieuwste tekeningen tegen.

 • Reply
  femke
  12 november 2015 at 16:13

  hahaha ik herken ze

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  13 november 2015 at 13:08

  Wat een geweldige tekeningen. En ze zijn best heel simpel, maar toch heel veelzeggend. Het lijkt me leuk om zo’n tekentalent te hebben!

 • Reply
  Irma
  15 november 2015 at 15:44

  Haha mooi gedaan dit en denk voor veel vrouwen ook wel herkenbaar!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.