Baby lifestyle

Geboortekaartjes van The Birds and Bees

4 januari 2016

Geboortekaartjes van The Birds and Bees

Geboortekaartjes zijn er volop. Zwat-wit of juist met heel veel kleur, alles is mogelijk. Maar het zoeken ernaar is nog best moeilijk. Er is soms zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik vond The Bird and Bees kaartjes via instagram, en ze zijn heel lief.

Tijdens mijn zwangerschap heb ik stad en land afgezocht naar een leuke geboortekaart. Maar dat was nog best moeilijk. Wat past er bij jou en je nieuwe baby. Wil je kleur, zwart-wit , wel een foto, of juist geen foto. De keuze is niet makkelijk te maken. Achteraf gezien hebben wij een hele goede keuze gemaakt. Via instagram kwam ik the bird and bees tegen. Een webwinkel met de leukste kaartjes voor je pasgeboren baby. Zo laat je op een leuke manier weten dat de liefste baby van de wereld er eindelijk is.

Geboortekaartjes van The Birds and Bees

The Bird and Bees is verzonnen door Nanda de Jager die zelf ook moeder is van twee kinderen. De site is sinds oktober 2013 online, en is steeds meer in het vizier van aankomende ouders. Mocht ik nu een kind krijgen dan wist ik het wel. Ik ben nog steeds heel blij met de kaart die wij in januari 2014 hebben uitgekozen. Zou ik nu bevallen dan zou ik zeker bij The Bird and Bees kijken. Leuk is dat je de kaartjes ook heel persoonlijk kan maken. Voorbeelden hiervan zie je hieronder.

 Geboortekaartjes van The Birds and Bees

Je kaartje kan geheel naar smaak worden gemaakt. Des te leuker om zo een kaartje te versturen. Zoals op de site staat: Ze laat zich inspireren door de modetrends van het seizoen en verwerkt dit op een creatieve manier in haar ontwerpen. Ze hebben iets unieks, zijn positief en hebben een subtiele edge. Altijd met een boodschap waar veel van ons zich in zullen herkennen. De kaartjes kunnen voorzien worden van een persoonlijke touch, zodat jij bij de geboorte van je kindje een unieke boodschap de wereld in kan sturen.

Weer een leuke webwinkel ontdekt. En ze hebben ook nog eens leuke posters voor op de kinderkamer. Veel te leuk om niet te kijken!

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    5 januari 2016 at 11:53

    Deze geboortekaartjes doen me denken aan veel blog headers die je op het moment ziet : )

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.