Baby lifestyle Kids lifestyle

Free printables voor de kinderkamer

18 december 2015

IMG_7722

Posters en prints voor de kinderkamer zijn populair. Voor de kinderkamer heb je er genoeg. Ik heb er inmiddels ook 1 in de kinderkamer. Deze is met zijn naam dus custom made. Ben je van plan vaak te wisselen dan zijn free printables wel wat voor jou. Wij zochten de leukste free printables voor de kinderkamer.

Op dit moment zijn er hele leuke prints te vinden. Ben je zoals ik, dan wil je misschien wel eens wisselen van posters en prints. Gelukkig zijn er ontwerpers die op hun site de leukste printables showen. Hoe leuk dat sommige ook te downloaden zijn. Vandaag de leukste print/posters die geschikt zijn voor de kinderkamer. Of gewoon voor jezelf.

IMG_7715666

Deze free printable heb ik gedownload op de blog bringinghappines. Een favoriet vooral door de leuke teksten, en de prachtige foto’s die medeblogger Lonneke maakt. Ik heb gekozen voor bovenstaande printable omdat deze heel goed pas bij mijn zoon. Gewoon jezelf zijn, en worden wie je mag zijn. Zo wil ik graag dat mijn zoon zich voelt. Dat hij alles kan wat hij maar wil.

IMG_7699

De tweede free printable komt van de blog little inspiration. Een ontzettende leuke blog die ik een paar keer in de week even bezoek. Leuke artikelen, goed geschreven, en ook nog eens mooie foto’s. Hier vond ik opeens ook bovenstaande printable. Geen seconde getwijfeld, en deze gelijk uitgeprint. Te leuk om niet te downloaden.

IMG_7722

De derde free printable komt van Nalle’s house. Hier kun je de leukste diy projecten vinden, en ook leuke printables. Deze panda heeft deze blogger zelf ontworpen voor haar kinderen. De wangen van de panda zijn eigenlijk felroze, maar helaas zat er geen kleur meer in de printer. Maakt niet uit! Zo vind ik hem net zo leuk.

IMG_77388

De laatste heb ik gedownload op de site blog.roomobaby. Op deze site vind je de leukste printables. Maar ook de mooiste nursery voorbeelden speciaal als je niet duizenden euro’s wil uitgeven. Ik kijk de laatste tijd steeds meer op buitenlandse blogs. Hierdoor krijg ik meer en meer leuke kinderkamer ideeën.

Ben jij ook gek op prints voor de kinderkamer? 

 

  • Reply
    Liess
    24 december 2015 at 16:27

    Oh wat super schattig die printjes, en wat een leuke ideeen voor op onze babykamer straks!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.