Kids Fashion

De foute leuke kersttrui voor kids 2016

16 november 2016

c400x352

Het is weer november dus we kunnen weer aan de kerst gaan denken. En niets leuker dan de foute kersttrui die langzaam aan overal te koop zal zijn. Voor kinderen zijn er ook dit jaar hele leuke foute kersttruien te koop. Kijk je mee?

Sinds een aantal jaar is de foute kersttrui helemaal niet fout meer. De afgelopen twee jaar hebben we er flink  aandacht aan besteed. En elk jaar is de kersttrui weer een hit.  Voor kinderen is er ook genoeg op de markt, en ze zijn soms juist ontzettend leuk. In Engeland hebben ze zelfs een Christmas jumper day op 16 december. Meedoen met je collega’s, klasgenoten, of familie is dan niet eens een slecht idee. Hoe fouter de trui, hoe beter dat het is. Ik ben de meest leuke tegengekomen, en weet zeker dat er wat bij zit voor elke papa, mama, en kind. Wil je iets subtiels of juist iets helemaal fout dan hebben wij dat gevonden. De foute leuke kersttrui van 2016!

c680x472

 1. Blauwe kersttrui van Boohoo. Deze trui is vanaf 7 jaar t/m 13 jaar te verkrijgen, en Boohoo verscheept ook naar Nederland. Wil je zoon of dochter meedoen aan Christmas jumper day op 16 december dan is deze trui een goede keuze.
 2. Red Reindeer kersttrui van NextEen foute kersttrui voor kinderen vanaf 3 maanden t/m 6 jaar. Deze trui zou een meiden trui zijn, maar dat maakt voor de jongens niets uit. Ook jouw zoon kan deze trui met gemak aan.
 3. Niet helemaal een foute trui, maar dat geeft helemaal niet. Deze trui van Bluezoo is te leuk om geen vermelding te krijgen. Geschikt voor jongens en meiden.
 4. Peppa pig meiden kersttrui. Peppa pig mag natuurlijk niet ontbreken op de lijst van kersttruien. Voor meiden vanaf anderhalf t/m 6 jaar.
 5. Kerstman trui van Marks and SpencerDe echte kerstman trui hoort op deze lijst te staan. Deze trui is te vinden onder de jongens kleding, maar deze trui is ook net zo goed geschikt voor meisjes.
 6. Mijn favoriet van de lijst is de countdown kersttrui in zuurstok roze. De klittenband letters kunnen elke dag worden aangepast. Zo kun je de trui stiekem het hele jaar dragen.

Wil je nog meer truien bekijken dan hebben we ook de kersttruien van 2015 en 2014 nog online staan. Hou er wel rekening mee dat de truien vaak snel uitverkocht zijn.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  16 november 2016 at 14:36

  Ik vind ze altijd weer grappig die foute kersttruien! En je kunt ze ook bijna overal kopen tegenwoordig.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.