Baby Fashion Kids Fashion

Foute kerst truien voor meiden

25 oktober 2015

De foute winter kerst trui voor meiden

We zijn er een beetje vroeg mee, maar het is altijd leuk om echte kerst truien te bekijken. Vandaag laten we de leukste kersttruien voor meiden zien. Stoer, lief, en truien waarmee je absoluut de meeste leuke geklede van de buurt ben.

Hoewel kerst nog twee maanden weg is, ben ik al helemaal in de ban van de kersttrui. Vorig jaar kozen we de meest foute kersttrui uit. Vandaag gaan we de meest grappige truien voor meiden bekijken. Het is pas eind oktober maar er is al genoeg te vinden. Met kerst mag je toch best een leuke foute kersttrui aan. Net als Bridget Jones zie je er  gewoon heel leuk uit. Kijk je mee!

De foute kerst trui voor meiden 2015

 1. Een kerst vest waarmee je kindje het op een echte sneeuw dag heerlijk warm heeft. Deze wilde ik toch laten zien, ondanks dat het eigenlijk een vest is. Vooral de muts is ontzettend leuk. Het vest is te verkrijgen voor meiden vanaf 6 maanden t/m 6 jaar.
 2. Rode sneeuwman trui van Next. Geschikt voor kindjes van 3 maanden t/m 6 jaar. Sinds de Bridget Jones film ben ik gek op de foute kerst trui, en je kan er juist in die periode gezellig mee wegkomen.
 3. Warme fluffy kersttrui. De meeste truien uit dit artikel komen uit de UK. Ook deze lieve trui die helemaal kerst uitstraalt. Wil je een echte kerts trui kijk dan gerust even over de grens. In Engeland en de Verenigde Staten leeft kerst nog net iets meer dan bij ons in het koude kikkerlandje.
 4. Rode kerst trui met pinquin. Deze pinquin met muts is mijn favoriet. Deze is maar een beetje fout, en vooral heel erg leuk.
 5. Blauwe sneeuwman 3d trui. Deze trui is van 100% katoen waardoor je kindje deze in de winterkou goed aankan. Deze trui is perfect voor de gehele winter.
 6. De echte foute kerst trui van dit rijtjes is toch wel deze mismatch trui. Lekker fout, maar te leuk om niet in de garderobe van je dochter te hebben. Met eerste kerstdag uit eten of naar familie aandoen is dan te grappig. Natuurlijk kan ook deze op andere dagen worden gedragen. Perfect is hij voor de kerst.

Je kan niet snel genoeg zijn met het kopen van de kersttrui. Kijk gerust rond! Begin november komen de leukste jongens kersttruien voorbij

Alle bovenstaande kleding is seizoens gebonden. en niet altijd verkrijgbaar. Hou hier rekening mee

Draagt jouw kindje een echte kersttrui?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  27 oktober 2015 at 12:50

  Nee, maar deze vind ik echt superleuk. Vooral de derde vanaf links, boven.

  • Reply
   Mendy
   27 oktober 2015 at 13:20

   Vind ze ook te gek, vandaar maar weer eens een artikel over de foute kersttrui

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.