Wonen

Foto op canvas via Webprint

13 juni 2015

IMG_6330

Wij hebben van elke vakantie heel veel foto’s. Een album of canvas van onze favoriete vakantie, dat hebben we nog steeds niet. Deze week besloten we dan ook bij Webprint een mooie foto op canvas te laten maken. Eindelijk eens een mooie foto aan de muur!

Al redelijk snel wist ik dat een foto op canvas in ons huis heel mooi zou staan. We hebben al een prachtige foto van ons samen , en een foto van onze kleine man. Deze staan mooi te zijn in onze woonkamer. Maar het uitzoeken van de foto was ook nog een mini dagtaak. Vind maar eens die mooie foto tussen alle foto’s op de externe harde schijf. Al snel was het voor ons duidelijk dat de Teide op Tenerife een pracht foto is voor aan de muur. De foto is geprint op een prachtig canvas en is 90 bij 60 groot. Wij hebben ervoor gekozen om dit doek op onze slaapkamer te hangen. Zodra we binnenkomen zien we gelijk onze favoriete foto, van onze tevens favoriete vakantie. Bovenstaande foto is het dan ook geworden. En ik ben erg heel blij mee!

IMG_6352

Webprint

Bij Webprint zijn er veel verschillende foto producten te verkrijgen. Foto’s op canvas, hout en plexiglas, kaarten, fotoafdrukken en nog veel meer. Wil je iemand een cadeau geven dan zijn de foto cadeaus een goede optie. Ik ben wat betreft foto’s wel wat ouderwets, want hoe leuk is het om foto’s af te laten drukken. Zo is het mogelijk om ook een eigen fotoboek te creëren. Hoewel ik moet toegeven dat we voor de vakantie altijd een album online maken.

Bestellen

Bestellen is nog het meest makkelijk van het hele proces. Uren nadenken over de foto, en dan blijkt dat het bestellen heel makkelijk is! Via de editor kun je de foto uploaden, en deze naar wens bij werken. Groter, kleiner, en het is gelijk mogelijk om het eind resultaat te bekijken. En wil je toch een andere foto dan kun je gewoon weer een nieuwe uploaden. Tip: bij het uploaden krijg je gelijk te zien of je foto een goede kwaliteit heeft om er mooi uit zien op het canvas.

Binnen 3 werkdagen werd het canvas bezorgd, en dat vond ik nog best snel. De foto komt op het canvas helemaal tot zijn recht. Vooral de blauwe lucht ziet er fantastisch uit. De prijzen van een canvas varieren van €11,95 t/m €229,95. Voor ieder wat wils!

Ben jij bekend met Web print?

IMG_6339

IMG_6321

IMG_6364

IMG_6311

 

Dit is een gesponsord artikel. 

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    16 juni 2015 at 10:11

    Mooi hoor. En het fijne van canvas lijkt me dat het vrij robuust is.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.