verzorging

Favoriete verzorgings producten

28 juni 2015

IMG_6417

Mijn zoon is inmiddels geen baby meer, maar een echte dreumes. Desondanks verzorg ik zijn huidje nog steeds goed. Hij is nog maar 17 maanden en heeft een iets gevoelige huid. Op dit moment gebruik ik 3 producten die ons zeer goed bevallen.

In de afgelopen 17 maanden heb ik verschillende verzorgings producten geprobeerd. De ene beter dan de ander. Sinds kort gebruiken we 3 producten die heel fijn zijn voor een iets gevoelige huid. Kijk je mee welke verzorgings producten wij op dit moment gebruiken.

IMG_6461

Kleine man is nog steeds gek op kruipen, en dan vooral op zijn knieën. Kapotte broeken, en ruwe knietjes zijn het gevolg. Voor de echte droge huid maken we gebruik van Multilind baby bodyspray. Je hoeft van deze baby bodyspray niet veel te gebruiken. De bodyspray smeert makkelijk uit, en mini man kijkt vol bewondering naar de bodyspray. Zelf doen! Binnen een paar dagen zijn de droge plekken een stuk zachter. Tot nu toe is dit de favoriet voor de extra droge en gevoelige plekken.

IMG_6425

Na het badderen gebruiken we sinds kort de baby bodylotion van Petit&Jolie. En dit is een hit in baby smeerland! Zijn huidje is heerlijk zacht, en de geur vind mama vooral heel erg lekker. De lotion bevat abrikozen olie waardoor de huid ontzettend zacht is. Mijn zoon heeft minder last van een droge huid op zijn rug en bovenarmen. Petit&Jolie zijn natuurlijke verzorgings producten, en vooral de bodylotion is geschikt voor de gevoelige en droge huid. Voor nu houden we deze bodylotion in ons verzorgings ritueel.

IMG_6436

Het derde product gebruiken we het wassen en badderen om zijn gezicht zacht te houdend. Onze zoon kan zelf eten ( Rapley) maar dat is best een knoeiboel soms. Zijn gezicht zit meerdere keren per week onder het eten. Insmeren met Weleda gezichtscrème is voor de gevoelige huid, en is parfumvrij. Weleda zegt op hun website: Deze gezichtscrème met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten verzorgt intensief, hydrateert, voedt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Extracten van biologische Witte Malva en driekleurig viooltje verzachten de (zeer) gevoelige huid.

Mijn stoere vent heeft een super zacht huidje door deze 3 producten voor de gevoelige en droge huid.

Welke producten gebruik jij voor je kindje?

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    30 juni 2015 at 10:01

    Mijn kinderen kopen inmiddels hun eigen doucheschuim en gebruiken Axe : )

    Maar dit klinkt als heel fijn spul.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.