Kids Fashion

Favoriete shirts van T’s and Tots

25 april 2015

c600x539

Het is lente, en een kleine beetje zomer. En met dit mooie weer komen de shirtjes ook weer tevoorschijn. Al zoekend naar leuke shirtjes voor mijn zoon kwam ik T’s and Tots tegen. Shirts met leuke printen die ik eigenlijk allemaal best wil hebben.

Mijn kleine man zit inmiddels in maat 86, en al een paar weken ben ik zijn kledingkast aan het aanvullen. En daar horen natuurlijk ook weer shirtjes bij. Via verschillende socia media (o.a Facebook) kwam ik shirtjes van dit merk tegen. En ik heb mijn favorieten die ik eigenlijk best wel allemaal wil hebben voor mijn kleine man.

T’s and Tots

T’s and Tots is opgezet door Jeremy die na de geboorte van zijn neefje besloot dat kinderkleding wel heel leuk is om te maken. Hij werkte al in de kleding industrie, maar ontwerpen voor kinderen bleek nog veel leuker. Niet alleen de shirtjes zijn ontzettend leuk maar de gedachte erachter is nog beter. Zoals omschreven op de site van T’s and Tots: I believe it is our duty to help under privilege kids that are in need of warm shelter, clothes, school supplies, and education.  I will be on the forefront with A Child’s Place (ACP) on working to erase the impact of homelessness on children and their education.  T’s & Tots will donate a percentage of sales to ACP to help kids get the same educational opportunities and advantages as other children. Donations will be made on a monthly basis.

Geen mega keten bedrijf, maar een klein bedrijf dat ook nog goed nadenkt over de wereld waarin kinderen leven.

Mijn favorieten

 t's and tots

ts and tots

Grappige print shirtjes die vast meer mama’s heel leuk vinden voor hun kleine man of kleine meid. Ik ben in ieder geval fan van dit merk.

Wat zijn jouw favoriete shirts van T’s and Tots?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.