Kids lifestyle Life

Favoriete prints van Room26

11 mei 2015

Favoriete prints van Room26

Zoals in eerdere artikelen duidelijk is ben ik gek op kaarten en leuke posters. Via instagram ontdekte ik Room26, en ook zij hebben leuke kaarten en print posters. Stiekem ben ik  verliefd op het casa cabana speeltent. Mijn kleine man moet nog even leren lopen, en dan is hij klaar voor zijn cabana. Vandaag eerst de leukste prints die ik via deze site kon vinden.

Posters met grappige teksten zijn altijd en goed idee voor een kinderkamer. Het maakt de kamer net iets leuker dan de standaard posters of foto’s. Op dit moment is de zwart-wit kinderkamer helemaal hip. Maar print kaarten en posters zijn ook leuk in een kleurrijke kinderkamer. Op het internet en instagram zijn de leukste teksten te vinden, en deze kun je natuurlijk ook gebruiken voor jezelf.

Room26

There is no place like home poster die heel goed in je woonkamer, maar ook op de kinderkamer aan de muur kan hangen. Enjoy the little things in life poster, en met de verschillende lettertypes is deze net even anders.  Ik ben nog op zoek naar een mooie poster voor de kinderkamer, en onderstaande kaarten mogen best op groter formaat worden verkocht.

Favoriete prints van Room26

Kaarten met grappige prints en teksten kom je steeds meer en meer tegen. You are so loved en Hello cute baby welcome to the world zijn de perfect teksten voor de kinderkamer. Maak een collage van verschillende kaarten, en zo creëer je een eigen kunstwerk. Koop een aantal kaarten, en geef deze aan een nieuwe mama al cadeau. Of stuur een kaartje naar de nieuwe wereldburger. Zo ben je net wat origineler met het feliciteren.

Kijk gerust een rond op het internet of instagram voor winkels met grappige posters of kaarten. De kleinere winkels zijn toch net wat leuker.

Heb jij posters met lieve/grappige teksten op de muur?

 

 • Reply
  Lieke
  11 mei 2015 at 21:24

  Hier ook fan van zulke posters! Wij hebben hier de teksten: Dream Big little one en love you to the moon and back.

  Erg leuk inderdaad!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  12 mei 2015 at 10:15

  Eigenlijk niet. Maar er zijn wel leuke bij.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.