Life

Favoriete blog artikelen van 2015

31 december 2015

Untitled design (4)

Het einde van het jaar is er dan toch echt bijna. Samen met je gezin, vrienden of familie proosten op het oude jaar. En dat het nieuwe jaar maar mooi, gezond en gelukkig mag zijn.  Vandaag bekijken we mijn favorieten blog artikelen van 2015. Kijk je mee!

Afgelopen jaar was een goed jaar voor mij. Mijn zoon doet het heel goed. Hij groeit als een gek, en is 23 maanden en al 91 cm. We gaan nog wel om de paar maanden naar de kinderarts en bloed prikken voor de waardes. Maar hij doet het super! Daarom is het artikel over de hielprik 1 van mijn favorieten artikelen.

Info over zwangerschap

Een zwangerschaps nierstuwing komt vaker voor dan je denkt. Ik heb dit ook meegemaakt tijdens mijn zwangerschap. Ik vind het dan ook fijn dat dit artikel goed is gelezen. Vele zwangere vrouwen weten niet dat nierstuwingen ook kunnen voorkomen tijdens zwangerschappen. Mocht je meer willen weten over nierstuwingen en de klachten, lees dan dit artikel. Zo weet je gelijk wat het is, en wat er gebeurd mocht je dit krijgen.

flag-posters-this-cool-kid-studo-sijm-1000x666

Mijn favoriete blog over de kinderkamer is het artikel over de zwart-witte kinderkamer decoraties2015 was het jaar van de zwart-witte kinderkamer. Posters, meetlinten en flag posters vinden sinds 2015 in vele kinderkamers hun thuis. Mocht je inspiratie nodig hebben dan hebben we genoeg informatie over deze trend.

Favoriete blog artikelen van 2015

Mijn algehele favoriet van 2015 is het artikel over de hielprikIn dit artikel vertelde ik wat er gebeurt nadat verloskindige/verpleegkundige is langs geweest. De hielprik controle is voor vele een routine, maar het kan gebeuren dat er een foute uitslag kan komen. En wat doe je dan? En welke ziekte controleert men? In dit artikel vertle ik meer over de stofwisselings ziekte CHT. Meer informatie over CHT en de schildklier kun je terug vinden in dit artikel.

Favoriete blog artikelen van 2015

De laatste is een outfit of the day voor de echte winter peuter. Ik ben gek op het kopen van kleding voor mijn zoon. En deze winter outfit of the day is te leuk, en geheel mijn smaak. Ik zou deze kleding allemaal voor mijn zoon willen bestellen. De winter lijkt nu toch eindelijk te beginnen, dus deze kleding zou best van pas kunnen komen.

4 van mijn favoriet artikelen van 2015. Nog maar een paar uur en dan is het alweer 2016. Maak er een mooie dag van, en doe voorzichtig met vuurwerk. Een heel mooi, gelukkig, en gezond 2016

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.