Kids Fashion

Fashion Friday: Zara kids

8 mei 2015

Zara baby boy

Zara en mama gaan heel goed samen. In de garderobe van mijn kleine man zit altijd wel iets van Zara kids. De zomer komt eraan, en deze mama houd van de frisse kleuren voor zomer 2015. Vrolik en zonnig kunnen we de zomer tegemoet zien.

Zara heeft ook bij ons in de kledingkast een plekje. De zomer komt eraan dus de vrolijke kleuren mogen weer tevoorschijn komen. Ik ben een voorstander van kleur voor jongens. Alleen maar blauw en grijs is ook zo saai. Mix en match het allemaal samen en je krijgt een passende garderobe voor je mini man.

Afgelopen week liepen we de Zara binnen en de favoriete kleur van papa was volop aanwezig. De vrolijke gele jeans mochten we niet voorbij laten gaan! Ik moet toegeven dat deze ook heel goed past bij mijn zoon, en de broek hem supergoed staat.

IMG_5708

We waren toch al aan het shoppen, en dan mag je de jassen en de shirtjes niet overslaan. En een mini man in een spijkerjack dat is veel te leuk om over te slaan. Een extra jas voor de lente is dan ook het spijkerjack van Zara geworden. Mijn mini man lijkt nu echt op een kleine peuter. De baby is nu echt een mini man aan het worden.

IMG_5700

Het ananas shirt vond ik zo grappig dat deze gelijk door mama werd meegenomen. Weg met het saaie blauw! Laat de kleuren maar snel komen, en de zomerse temperaturen ook. Meneer heeft inmiddels aardig wat shirtjes, maar hij maakt ze ook heerlijk vies. Zodra je kind aarde heeft ontdekt dan zijn meerdere shirtjes echt wel nodig.

zara kids

De pineapple ( oftewel de ananas) kom je op dit moment overal tegen, en op de shirtjes van de jongens kom je ze veelvuldig tegen. Deze shopdag was kort maar krachtig! Binnenkort moeten we toch echt wat bermuda’s gaan kopen. De zomer schijnt binnenkort langzaam weer zijn gezicht te laten zien, en wij zien er nu al naar uit.

Heb jij al veel zomerkleding gekocht?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  8 mei 2015 at 10:00

  Lekker frisse kleurtjes!

 • Reply
  Judith
  8 mei 2015 at 10:46

  Wat een leuk shirtje!! Ik had er ook al naar gekeken voor mijn zoontje (webshop) maar in het echt is ‘ie nog leuker. X, Judith

 • Reply
  Mendy
  8 mei 2015 at 11:44

  Shirtje is inderdaad superleuk!

 • Reply
  Nathalie
  20 juli 2015 at 12:00

  Ik heb een beetje te veel zomerkleding gekocht dat dan nog een TE groot is! Aaaahhn

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.