Fashion Friday

Fashion Friday: Raine

12 februari 2016

IMG_79088

Het is weer vrijdag, en voor het eerst in tijden weer een fashion friday. Ik shop genoeg voor de kleine man, maar het fotograferen met dit weer lukt niet altijd. Vandaag dan toch maar weer eens een fashion friday met in de hoofdrol mijn aankopen bij Raine.

Via instagram kwam ik Raine.nl tegen, en ik was gelijk nieuwsgierig. Want het is net even andere kleding dan de gangbare ketenwinkels. Ze hebben gelukkig ook hele leuke jongens kleding. Mama blij, zoon blij! Op het moment dat ik een bestelling deed waren mijn favouriete shirtjes ook nog eens in de sale. Ik heb uiteindelijk 3 super shirtjes gekocht. De shirtjes zijn vanaf 3 jaar dus mijn zoon moet nog even wachten met het dragen.

Bovenstaande shirt was binnen no time in mijn winkelmandje te vinden. Don’t grow it’s a trap klopt best een beetje. Kind zijn is het fijnste wat er is. Als volwassenen heb je veel meer verantwoordelijkheden. Dus wel groeien, maar blijf maar lekker lang kind.

IMG_7891

Mijn echte favoriet is dan toch echt dit Rocking Brats shirtje. Rockings Brats is ook de naam voor de jongens kinderkleding van Raine. Deze vind ik lekker stoer, en ook nog eens monochrome. Geheel mijn ding op het moment, en het staat mijn zoon echt heel leuk. Ze hebben ook meiden kleding die ik echt te gek vind voor de monochrome look bij meiden. Mocht je als mama mee willen gaan in de trend, dat kan ook. Lekker matchen!

IMG_7955

Om een beetje meer kleur erin te brengen, heb ik voor dit grijze shirt gekozen. Grijs is een soort van kleur 😉 Ik heb ook toevallig nog een super leuke legging gekocht bij een andere winkel. Weer een outfit om goed mee voor de dag te komen. De tekst is mijn favoriete quote van de drie shirtjes. Mijn zoon is ook een echte rebel, of eigenlijk een rebelse 2 jarige peuter. Dus deze tekst slaat helemaal op een 2 jarige draak. Je mag helemaal jezelf zijn, en lekker rebels.

Ken jij deze webwinkel?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.