Disclaimer/ Zakelijk

Lunaluna is een website voor moeders en bijna moeders. We proberen er voor te zorgen dat de informatie op de website juist en up-to-date is. Aan de inhoud van LunaLuna kunnen geen rechten worden ontleend. De content op LunaLuna.nl. is gebaseerd op een persoonlijke mening, en de inhoud en informatie op deze website kan op elk moment gewijzigd worden door de beheerder. Vrijwel alle producten die op LunaLuna.nl verschijnen zijn gekocht door lunaluna.nl tenzij anders vermeld.

Alle foto’s op lunaluna.nl zijn copyright beschermd. Het is niet toegestaan om afbeeldingen van deze website  over te kopiëren, te downloaden of te verspreiden.

Zakelijk

LunaLuna is een blog voor mama’s en mama’s to be. LunaLuna is gericht op vrouwen tussen de 20 en 45 jaar. Op LunaLuna verschijnt elke werkdag een nieuw artikel over kinderen, baby’s, voeding, cultuur, baby en kidsfashion.

Voor nieuws staat LunaLuna altijd open. We zouden het leuk vinden om nieuws te ontvangen van merken en/of producten en diensten zodat we nog beter op de hoogte blijven. Persberichten kunt u versturen naar info@lunaluna.nl.

Samenwerkingen

Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen met bedrijven, webshops en merken die bij mij en mijn blog passen. Ook is er ruimte voor advertenties en testen we graag producten uit die passen bij lunaluna. Producten toesturen is altijd vrijblijvend of er kan een advertorial worden ingekocht. Denk je dat jouw bedrijf/product/dienst past bij de doelgroep van LunaLuna.nl dan hoor ik dat graag, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Hoe laat ik weten dat een bericht gesponsord is?

Er zal bij een samenwerking altijd een vermelding zijn dat een bepaald artikel gesponsord, advertorial, of betaald is. Deze melding zal onderaan een artikel worden vermeld.

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.