Baby lifestyle

De liefste knuffels

27 mei 2015

c600x705

Bijna elk kind heeft een favoriete knuffel die ze overal mee naar toe nemen. Mijn kleine man kan niet zonder zijn Winnie the Pooh. Online zijn er honderden te vinden, maar welke is nou echt leuk? Wij hebben de liefste knuffels voor je op een rij gezet.

Geen enkel kind kan zonder zijn knuffel, en elk kind heeft er ook best veel. Onze zoon kan niet zonder zijn favoriete knuffel, en daarom hebben we maar een reserve Winnie gekocht. Jonge kinderen zoeken troost, veiligheid en vertrouwdheid. En deze troost vinden ze in hun knuffel, hoe fijn is dat! Baby’s hebben elk hun eigen voorkeur, en de knuffel kan een veilig gevoel geven bij de oppas of als je kindje uit logeren gaat.

c600x493

 

  1. Noodoll muis met bril knuffelDe meest slimme knuffel van alle Noodoll knuffels. Met zijn bril is het een echte professor die je kleintje gezelschap kan houden.
  2. Superhero dollElk kind wil graag een superheld zijn, en met deze knuffel is dat heel goed mogelijk. Met zijn blauwe masker is deze mysterieuze knuffel wel de liefste van het stel.
  3. Lief uiltje dat je kindje zijn beste vriend zal zijn. Dit uiltje kan rechtop staan, en vind het heel fijn om in een kinderkamer als decoratie te staan Maar ook natuurlijk om mee te knuffelen!
  4. Happy Horse knuffel aap. Een aapje van 60 cm groot die de beste vriend van je kleintje kan zijn. Mijn kleine man heeft verschillende Happy Horse Knuffels, en deze zijn super zacht. heerlijk om mee te knuffelen, en tuttelen.
  5. Bijen muziek knuffel van Sigikid. Deze knuffel maakt prachtige muziek, en zo valt je kindje rustig in slaap.
  6. Betty Bunny knuffel/rammelaar. Voor het echte meisje is deze rammelaar/knuffel een must. Handig voor de mini kindjes, maar ook voor de grote kinderen kan deze als knuffel worden gebruikt.

Een tutteldoekje of een enorme Winnie the Pooh, alles kan. Onze kinderen kunnen vaak niet zonder, en dat is prima.

Heeft jouw mini me een favoriete knuffel!

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.