Kids lifestyle

De leukste rugtassen voor peuter en kleuter meiden

8 maart 2016
De leukste rugtassen voor peuter en kleuter meiden

Zodra je mini me een peuter is, zal de tijd komen van een eigen rugtas. Niets zo leuk als een mini kindje met een grote rugtas om. Zelf bepalen wat erin moet, en samen op pad gaan was nog nooit zo leuk. Vandaag hebben we de leukste rugtassen, en een paar gewone tassen voor meiden gevonden. Voor jongens rugtassen hebben we morgen ook hele leuke gevonden

Er zijn tegenwoordig de grappigste, leukste, en meest stoere rugzakken op de markt. Maar vind deze maar eens in al die webwinkels. Wij hebben het je makkelijk gemaakt, en de leukste op een rij gezet. Dit keer meiden en jongens rugtassen apart. Sommige unisex rugtassen zijn zo leuk dat die ook een plaatsje verdienen. Dus als jongens mama kun je best bij de meiden rugtassen kijken en omgekeerd ook. Er zit vast iets voor jouw mini me bij. Mijn mini me heeft ook sinds kort zijn eigen rugtas. Maar deze mama heeft er nog een paar gezien die te leuk zijn om niet te kopen. Want je moet als kind natuurlijk wel afwisselen 🙂

De leukste rugtassen voor peuter en kleuter meiden

  1. Skiphop eenhoorn rugtas, mijn favoriet van de meiden tassen. Was ik maar weer eve 4 jaar dan wist ik gelijk wat ik mee zou nemen naar school. Deze is te lief!
  2. Olifanten Rugzak van Next. Fan van olifanten, dan is deze perfect. Wil je roze maar niet in overdaad voor je dochter dan is de olifanten rugzak misschien een goed idee.
  3. Emile Et Ida rugzak met foto toestelIk ben persoonlijk gek op Emile Et Ida spullen. Deze rugtas kan door meiden en jongens worden gedragen. En dat maakt Emie E Ida wat betreft hun rugtassen zo uniek.
  4. Ananas Rugtas van MimiLou. Deze tas noemen ze eigenlijk een gym tas, maar hij kan net goed mee naar school worden meegenomen.
  5. Zoo ijsbeer rugtas van SkiphopWeer een tas die ook jongens makkelijk kunnen mee nemen naar school.
  6. Cupcake rugzak voor de echte cupcake liefhebber. Een echte meiden rugzak voor meiden vanaf 2 jaar.

Heeft jouw peuter zijn of haar eigen rugtas?

 

 

 

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.