Kids lifestyle

De leukste rugtassen voor peuter en kleuter jongens

9 maart 2016

c400x384Hebben we gisteren de leukste meiden rugtassen laten zien. Vandaag zijn de jongens aan bod. De jongens mama in mij is gelijk wakker, en was ook heel blij dat ik een paar enorme leuks tassen heb kunnen vinden. De 6 tassen zijn ook geschikt voor meiden. Het is maar net wat jouw kindje leuk vind. Kijk je mee!

Mijn zoon gebruikt zijn rugtas sinds kort voor al zijn auto’s. Waar hij gaat, daar gaat zijn tas met auto’s ook mee naar toe. Toen hij zijn rugtas voor het eerst om had was mijn kleine man opeens een echte grote jongen. Opeens besef je pas dat de afgelopen twee jaar wel heel hard zijn gegaan. Gelukkig nog twee jaar bij mama blijven. En dan naar de kleuterschool, maar nu nog lekker niet.

Voor al die andere sentimentele mama’s hebben we de leukste jongens rugtassen gevonden.

De leukste rugtassen voor peuter en kleuter jongens

 1. Emile et Ida auto rugtasMet deze rugtas kan ik zeker thuiskomen. Met een peuter auto fan zou dit DE rugtas moeten zijn voor een jongentje van net twee
 2. Affenzahn vossen rugtasAffenzahn ken ik pas sinds kort, maar ik ben nu al fan. Originele en grappige tassen die je niet overal tegenkomt. Deze vossentas kan natuurlijk ook door meiden worden gedragen.
 3. Mike de Ridder rugtasMijn zoon is een fan van Mike de Ridder. Ik geef het toe ik kan het hele liedje zo meezingen. Samen zingen is dan best gezellig :). Deze tas is voor voor de echte fan natuurlijk een must-have.
 4. Mini Rodini Muizen tasPas sinds kort verkrijgbaar voor de echte Mini Rodini fans.
 5. Vingino backpack voor kleutersDe rugzak heeft ergonomische verstelbare schouderbanden. Handig mocht je kindje opeens een flinke groeispurt hebben. De rugtas is niet slecht voor de schouders en rug, en kan een aantal jare mee.
 6. Skiphop Zoo olifant rugzakRugtassen van Skip Hop zijn steeds meer in trek, en niet zonder reden. Kinderen zijn gek op het uiterlijk van de tassen. Deze olifant is de favoriet van mijn zoon.

Natuurlijk zijn veel jongens rugtassen ook geschikt voor meiden. Dus bekijk de lijsten van de afgelopen twee dagen, en je zal vast een favoriet vinden.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  11 maart 2016 at 11:11

  Nummer twee is mijn absolute favoriet. Superleuk, die vos.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.