De leukste kraamcadeaus

De leukste kraamcadeaus: September 2015

6 oktober 2015
c600x400

Beter laat dan nooit! Dit artikel was eigenlijk geland voor eind september, maar deze is helaas toen niet online gekomen. Vandaag dan toch de leukste kraamcadeaus van de maand september 2015. Heb je echt geen idee wat je aan de kraamouders moet geven, kijk gerust mee.

Elke maand worden er weer duizenden baby’s geboren. Elke maand zijn er weer vele mensen die niet weten wat ze nu toch moeten kopen. Soms heb je zelf geen kinderen, oudere kinderen, of je weet het gewoon niet. Voor iedereen die naarstig op zoek is naar een cadeau hebben we de oplossing! De leukste kraamcadeaus van lunaluna.nl.

Kraamcadeaus september 2015

 

 1. Travelling buddy voor kindjes van alle leeftijden. Deze knuffel is het ideale vriendje voor de lange reis op vakantie bijvoorbeeld. Elk vriendje komt in een speciale box, en heeft een eigen naam. Zo kan ieder kind rustig een auto ritje meemaken. Mijn kleine man kan niet zonder zijn Winnie beer, maar deze is ook wel heel speciaal.
 2. Pluk het moment kaarten. Deze moment kaarten waren bij mij nog niet bekend. Mocht je binnenkort op kraamvisite gaan dan zijn deze kaarten een goed idee. De meeste kaarten zijn redelijk hetzelfde. Voor het eerst op de fiets, kusje, en 18 andere kaarten zijn net even anders.
 3. Raad eens hoeveel ik van je hou babyboek. 1 van mijn favoriete kinderboeken en series! Ik had dit boek zeker willen ontvangen bij de geboorte van mijn zoon. Ik weet alleen niet of het toen al op de markt was. Misschien bij een tweede kindje.
 4. Rainbow muziek mobiel. Deze regenboog mobiel met wolken en regen is handgemaakt, en elke regenboog kan daarom net iets anders zijn. Dat maakt het juist zo leuk.
 5. Waar is baby tijger? Baby tijger is een beetje verdwaald, en zijn papa en mama zijn naar hem op zoek. Dit boekje is voor kindjes vanaf 1 jaar. Boeken zijn een leermoment voor baby’s, peuters, en kleuters. Mijn mini man heeft een enorme bibliotheek, en hij is gek op boeken. Samen lezen is dan ook een gezellig moment.
 6. Miniwilla Superduper poster. Deze baby superhero maakt je kinderkamer wel heel gezellig. Miniwilla is een favoriet, en niet zonder reden. Vooral de posters zijn zo leuk dat ik ze zelf ook zou willen hebben.

Weer 6 cadeaus die de moeite waard zijn. Een paar weken later dan normaal, maar met dit keer super leuke kraamcadeaus.

 

 • Reply
  angelique
  7 oktober 2015 at 08:33

  Wat een super leuke ideetjes!!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  9 oktober 2015 at 11:48

  Ik vind die poster erg leuk! Schattig figuurtje!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.