De leukste kraamcadeaus

De leukste kraamcadeaus: Oktober 2015

4 november 2015

De leukste kraamcadeaus: Oktober 2015

Vandaag kijken we terug op de maand oktober, en weer nieuwe kraamcadeaus. Voor de meeste bezoekers is het soms weer even goed shoppen voor een kraamcadeau. Maar geen paniek, ik heb deze maand ook weer voor jullie gezocht. Kijk je mee naar de leukste cadeaus?

Het is al november, maar we gaan toch nog de de leukste kraamcadeaus van oktober laten zien. Het standaard rompertje geven als cadeau ligt al ver achter ons. Er zijn zoveel meer opties! De kraamvrouw zal het cadeau waar over na is gedacht des te meer waarderen. 6 cadeaus waar je mee gezien kan worden.

De leukste kraamcadeaus: Oktober 2015

 1. Wolken (sweet cloud) poster van eeflillemor. Een poster op A3 formaat die op zowel jongens en meiden kamers mooi centraal kan staan. Op de site van eeflillemor kun je zien hoe de poster eruit ziet in een witte en zwarte foto lijst. Zo kun je voor jezelf de perfect lijst gaan zoeken. ( lijst word niet meegeleverd).
 2. Moccasin tip in zwart- wit. Voor kindjes vanaf 6 maanden t/m 24 maanden. Moccasins zijn ideaal voor kindjes die binnen een beetje lopen, en voor kindjes die nog geheel niet lopen. Heel leuk voor de kleine voetjes.
 3. Geluks kistje van return to sender. Return to sender heeft een klein kistje gemaakt met uit elk land mooie kleine symbolische producten. Zelf  spullen toevoegen kan natuurlijk ook.
 4. Even super hero has to go to bed. Deze superhero poster met naam heb ik vorige week ook besteld met de naam van mijn zoon. Gisteren ontving ik deze, en ik ben er heel erg blij mee. Een A4 poster die met een mooie lijst een prominent plekje in de kinderkamer zal krijgen.
 5. Milk muziekdoosje van Annabel Kern. Elk muziek doosje speelt een ander muziekje. Geen enkel muziekdoosje is hetzelfde, en dat is nou het meest leuke aan dit cadeau. Geschikt om te gebruik voor kinderen vanaf 3 jaar. Uiteraard voor decoratie al veel eerder.
 6. Milestone Junior kaarten. Deze kaarten zijn voor mij geheel nieuw. De gewone milestone kaarten kennen we allemaal we, maar deze zijn vast niet bij iedereen bekend. De kaarten zijn geschikt om te gebruiken voor kinderen van 1 t/m 4 jaar.

6 cadeaus waar ik deze ( afgelopen maand) zeer blij me ben.

 • Reply
  Lieke
  5 november 2015 at 10:28

  Oeeeh 4 en 6 zou ik wel graag willen hebben voor Mason! Leuk dat er nu ook kaartjes zijn na 1 jaar, ga ik op mijn lijstje zetten! 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.