De leukste kraamcadeaus

De leukste kraamcadeaus: Mei 2015

13 mei 2015

De leukste kraamcadeaus: Mei 2015

Het is alweer mei, en de dagen vliegen voorbij. De zon laat zich elke dag wel even zien, maar de echte zomer laat nog even op zich wachten. De mei kindjes hebben een prachtige maans uitgekozen om geboren te worden. Vandaag ter inspiratie de leukste kraamcadeaus: Mei 2015.

In mei worden er aardig wat baby’s geboren, en ook deze baby’s verdienen een mooi cadeau. Voor zowel jongens als meiden hebben we deze maand lieve, stoere, en gewoon mooi cadeau uitgezocht. Kijk je mee!

c600x477

 1. The Monochrome family of fiveGeheel handgemaakt, en van hout. Leuk als decoratie voor de kinderkamer! En wil je deze zelf ook hebben als decoratie in je woonkamer dan is dat natuurlijk ook mogelijk.
 2. Poster “Happy” You make me happy when skies are grey. Door het wolkje is deze poster wel heel erg leuk! Aan de muur of op een plankje, en de kinderkamer is een stuk vrolijker.
 3. Lemons make lemonade shirt van Kate & James. Dit shirt zou voor meiden zijn, maar jongens kunnen deze ook dragen. Mijn kleine man zou er heel lief/cool uit zien in dit shirt.
 4. Beer kussen van Pip and Sox. Een 45 cm zachte grote beer die perfect is voor de zwart-witte kinderkamer. Leuk als decoratie, maar ook om mee te spelen. En de slapende beer kan in de wasmachine.
 5. Piraten rammelaar van Alimrose. Eke stoere baby wil vast graag een echte piraten rammelaar. En de rammelaar is ook nog eens heerlijk zacht.
 6. Kanindocka pop uit ZwedenZweden is bekend door de Ikea, maar ook de Kanindocka pop mag er zijn. Deze lieve pop had ik als kind maar wat graag willen hebben. Dus stiekem zou ik deze voor mijzelf kopen. Mag best!

Weer 6 nieuwe kraamcadeaus die met veel zorg zijn uitgekozen. Kies een cadeau dat bij de nieuwe ouders past, en je kraamcadeau is een hit

Heb jij onlangs nog een cadeau gekocht?

 • Reply
  Lieke
  14 mei 2015 at 06:59

  Oeeh die poppetjes! Had ze al voorbij zien komen op ig en etsy, super leuk!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  15 mei 2015 at 10:19

  1 en 6 vind ik helemaal geweldig!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.