De leukste kraamcadeaus

De leukste kraamcadeaus: Maart 2016

31 maart 2016

De leukste kraamcadeau: Maart 2016

Het is alweer eind maart, en de winter is op zijn einde. Komende maanden worden de eerste voorjaars baby’s geboren. Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau, dan hebben wij de leukste voor de maand maart voor je gevonden. Kijk je mee!

Voor mij is het alweer 2 jaar en 2 maanden geleden dat ik kraamcadeaus mocht ontvangen. Nog steeds vind ik het leuk om elke maand voor andere mensen de gekste, grappigste, en mooiste cadeaus te zoeken. Zo weet je dat je origineel bent met het geven van een cadeau. Moeilijk is het namelijk best wel om niet hetzelfde als alle andere te kopen.

De leukste kraamcadeaus: Maart 2016

  1. Frida de aap met een jurkje. Deze aap van Frank Fischer kan de favoriet van je kindje worden. Lekker zacht en van 100 procent katoen. Het zusje van Frederik wacht op een nieuw huis, en dat kan zomaar jouw huis zijn. Een bijpassende reiswieg of een echt houten bedje met fijne dekentjes kan ook worden gekocht zodra het kindje wat ouder is.
  2. Kraambezoek boek. Voor elke ouder heel handig! Alle bezoekers kunnen hun gedachten en herinneringen opschrijven. Zo ontstaat er een prachtig document voor je kindje. Voor de monochrome fans is deze helemaal leuk, want deze is geheel in het zwart-wit
  3. Enfance organci protective soap.  Een verzorgende zeep voor kindjes van 0 t/m 3 jaar. Gemaakt van 100 procent natuurlijke ingredienten, en ook geschikt voor kindjes met een gevoelige huid.
  4. Mini appel lampje van a little love company. Dit lampje is gemaakt van eco-, en kindvriendelijk BPA-, en loodvrij PVC. Kinderhandjes kunne deze amp gewoon aanraken. De lamp maakt gebruik van een LED lampje waardoor er geen hitte ontstaat. Een lief lampje in twee kleuren te verkrijgen
  5. Crosseyed jolly black fopspeenMijn zoon heeft tot 14 maanden een fopspeen gebruikt. Mini man had er een paar met doodshoofdjes, en ik vond het maar wat stoer. Deze had vast leuk gestaan in de fopspeen collectie. Het is weer eens wat anders dan de standaard romper ontvangen.
  6. Pieter konijn baby boekEen baby boek dat je vol kan plakken met foto’s, en alle momenten kan opschrijven. Ik weet uit ervaring dat het eerste jaar zo snel gaat. Momenten noteren is dan een must, zo vergeet je niets meer.

De leukste cadeaus op een rij. Wat was jouw favoriete cadeau dat kreeg tijdens het kraambezoek?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.