Baby lifestyle De leukste kraamcadeaus

De leukste kraamcadeaus maart 2015

13 maart 2015

mini-chat-a-roulettessss

Het is alweer bijna half maart, en het is weer tijd voor de leukste kraamcadeaus van deze nieuwe maand. Heb je geen idee wat je moet kopen voor je vriendin, collega of zus, dan hebben wij dat gevonden wat je zoekt. Er is voor iedereen wel wat leuks te vinden. Kijk je mee!

Ook deze maand worden er weer veel baby’s geboren, en wat moet je nu toch kopen, Vandaag weer eens wat grappige en lieve cadeaus. Voor nu of over een paar maanden.

c600x425

 1. Noah en Bowie kiss me print: Leuk voor op de muur of op een plankje in je kinderkamer. Dit merk waren we nog niet eerder tegengekomen, maar is al het bekijken waard voor eventuele andere baby en kinder spullen.
 2. Ninon the doll- French Beret: Een knuffel van het merk Trousselier. Deze is eigenlijk bedoeld voor meiden, maar kleine mini mannen mogen best ook even knuffelen met deze pop /knuffel.
 3. Cat on wheels van TrousselierZodra de kleine iets groter is, dan kan deze Cat on Wheels overal mee naar toe worden getrokken.
 4. Little qoute jar van Make History: De Little Quote Jar van Make History, is een glazen pot met een kurk deksel, een potloodje en 2 notitieboekjes.Zo kun je alle grappige, lieve en ondeugende uitspraken van je kindje opschrijven en bewaren. Zo vergeet je nooit meer een uitspraak van je kleine.
 5. Moleskine baby journalAlle gebeurtenissen van 0 t/m 2 jaar kun je in deze Moleskine baby journal vastleggen. Het eerste vaste hapje, lopen, en mama zeggen, kan in dit boek worden beschreven. Zo maak je een prachtig document voor de toekomst.
 6. Snorretjes deken van Meyco100% katoen, en heerlijk zacht voor een pasgeboren baby. Verkrijgbaar als ledikant, en als wiegdeken.

Genoeg inspiratie voor een kraamcadeau, en zo kom je niet met lege handen op kraamvisite.

Heb jij onlangs nog een kraamcadeau gekocht?

 • Reply
  Lieke
  13 maart 2015 at 17:36

  Wat een leuke tips weer zeg! De little quote jar is favoriet!

  Liefs lieke

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.