De leukste kraamcadeaus

De leukste kraamcadeaus: Juli 2015

18 juli 2015

De leukste kraamcadeaus: Juli 2015

Juli 2015 en het is volop zomer. De mama’s die deze maand bevallen hebben het best zwaar met de warmte. Ook deze maand hebben we de leukste kraamcadeaus uitgezocht. Dit keer niet alleen cadeaus voor de pasgeboren baby. Vandaag ook een paar cadeaus voor de nieuwe mama en papa.

Het is volop zomer, en ook deze maand worden er weer vele nieuwe wereldburgers geboren. De leukste cadeaus van de maand juli hebben we op een rijtje gezet. De allermooiste cadeaus, perfect voor de nieuwe mama of papa.

c710x494

  1. Relax mama kaarten voor de mama’s die wel wat inspiratie kunnen gebruiken. Dit cadeau bevat 32 kaarten die je kan bewaren, versturen of ophangen. De uitspraken op de kaarten komen uit het boek Relax Mama.
  2. Giftcard van Donsje. Soms heb je geen idee wat je moet kopen voor een nieuwe mama en papa. Sommige mama’s vinden het ook heel fijn om zelf iets uit te kiezen. Deze giftcard van Donsje geeft de nieuwe mama de kans om dit lekker ook te doen.
  3. Noodoll ricecream knuffelEen lief klein knuffeltje in de vorm van een ijsje. Noodoll heeft lieve en grappige knuffels die leuk zijn als decoratie op een kinderkamer. Natuurlijk zijn ze ook heel geschikt om mee te knuffelen.
  4. Handleiding voor vaders en moeders. Ben je mama van een zoon of papa van een dochter dan zijn dit de boeken voor jullie. Deze boeken van uitgeverij snor brengen op een komische manier wat te doen als mama van een zoon. Lekker vechten, klimmen in een boom, of scheten laten is het leukste van je kan doen als jongen. Dit alles leer in je deze handige handleiding. Ook papa’s van dochters hebben hun eigen handleiding. Papa’s van dochters hebben ook hun eigen handleiding. Leren vlechten en prinses spelen is een kunst op zich.
  5. Opbergtas voor op de commodePamper, lotions en alle benodigheden heb je zo direct bij de hand. De tassen zijn te verkrijgen met verschillende afbeeldingen.
  6. Slab bandana black skullEen slab maar dan net iets leuker. Deze slab zorgt er voor dat je de lievelings speen van je kindje nooit meer kwijtraakt

Ga jij binnenkort een kraamcadeau kopen?

 

 

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.