Baby lifestyle De leukste kraamcadeaus

De leukste kraamcadeaus: Januari 2016

26 januari 2016

De leukste kraamcadeaus: Januari 2016

Het is inmiddels al weer een paar weken 2016. En ook dit jaar gaan we weer van start met de leukste kraamcadeaus. Deze maand is voor mij speciaal. Mijn zoon is in deze koude wintermaand van 2014 geboren. Niet langer is januari een saaie maand. Voor de januari kindjes hebben we de leukste cadeaus gevonden.

Januari is inderdaad meestal een saaie maand. Maar als je kindje in deze maand jarig is dan is het juist de leukste maand van het jaar. Ik heb weer de winkels aardig door gestruint. En ook dit keer vond ik orginele cadeaus. Kijk je mee naar wat je ook deze maand kan even aan de nieuwe wereldburgers.

De leukste kraamcadeaus: Januari 2016

  1. NoNo baby cards. We hebben in andere artikelen al andere baby kaarten besproken. Deze kaarten kunnen ook voor leuke situaties worden gebruiken. Deze kaarten brengen op een komische manier het eerste jaar van je kindje in beeld. Kinderbijslag is binnen, tijd dom te shoppen. Deze is dus het ideale excuus wanneer de kledingkast van je kindje weer vol zit.
  2. Houten stapelblokken van het merk Design Letters. Stapelblokken zijn leuk voor oudere kinderen, maar nu kun je ze als decoratie gebruiken in de kinderkamer. De naam van je kindje, en de kamer heeft gelijk iets meer persoonlijks.
  3. Minis Ony cadeau bon. Heb je geen idee wat je moet even dan is een cadeaubon altijd goed. Controleer wel even of de cadeaubon van de gekozen winkel echt bij de nieuwe ouders past.
  4. Een broodje in de oven. Dit boek is niet alleen geschikt tijdens de zwangerschap, maar erna. Geef je borstvoeding dan mag je nog steeds niet alles eten. Met deze 55 recepten is het mogelijk om toch lekker te eten.
  5. Baby en Child balm van Saar Soleares. Niets beter dan natuurlijke verzorgings producten voor de babyhuid. In dit artikel over natuurlijke verzorgings producten heb ik dat al eens besproken. Deze balsem is geschikt voor de gevoelige baby huid. Smeren maar, en de billen zijn zo weer zacht.
  6. Baby plakboek van uitgeverij SnorEen boek waarin je als ouders alle herinneringen kan bewaren is altijd welkom. Zo vergeet je geen moment van het eerste jaar.

We zijn weer een nieuw jaar begonnen met nog vele leuke kraamcadeaus. Ben jij nog op zoek naar een leuk kraamcadeau?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.