Baby lifestyle De leukste kraamcadeaus Zwangerschap

De leukste kraamcadeaus: januari 2015

26 januari 2015

129242216

Op kraamvisite gaan brengt altijd wat spanning met zich mee. Wat moet je geven! Vandaag dan ook de leukste kraamcadeaus van januari 2015. Cadeaus waar papa en mama vast blij mee zijn, en mini man/dame natuurlijk ook.

c600x490 (1)

 

 1. Op reis met Ollli en Jeujeu. Een reiskoffertje waarin je nog een extra cadeautje kan verstoppen. Leuk om mee te spelen, maar deze staat ook niet verkeerd in de kinderkamer. Meerdere doeleinden voor 1 koffertje waardoor je er jarenlang plezier van kan hebben.
 2. Baby starter cadeau set van NAÏF. Alles wat je nodig hebt in de eerste weken zit in deze leuke cadeauset.
  • Softening Body Lotion (200 ml)
  • Cleansing Wash Gel (200 ml)
  • Milky Bath Oil (100 ml)
  • Soothing Massage Oil (100 ml)
  • Diaper Cream (75 ml)
  • Nurturing Cream (75ml)
 3. Jungle jam hydrofiel luiers van Aden & Anais. Hydrofiel luiers kun je nooit genoeg hebben, en deze van Aden & Anais zijn wel heel erg leuk. Te gebruiken als spuugdoek of om handjes af te drogen.
 4. Wee art gallery Art cards safari.  6 safari kaarten voor je kindje om naar te kijken, en om ze de eerste woordjes te leren. Niet alleen handig, maar ook nog mini kunstwerken. Deze misstaan niet als kleine kunstwerken in de kinderkamer of een andere kamer.
 5. Leggings heartpoint van Little Indians. Leggings zijn perfect voor zowel jongens als meisjes, en geven elke kindje een stoer uiterlijk. Mijn mini man ziet er geweldig uit in zijn leggings, en ook deze had ik maar wat graag als kraamcadeau ontvangen.
 6. Sophie de giraf So pure bijtring. Sophie de giraf bijtring is een favoriet voor veel mama’s en hun kindjes. De bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber! Perfect voor het verzachten van de pijn bij het doorkomen van de eerste tandjes.

6 cadeaus die je online lekker makkelijk kan bestellen. En cadeaus die je zelf ook wel stiekem zou willen ontvangen voor je kindje.

Heb jij onlangs nog leuke kraamcadeaus gekocht?

 

 • Reply
  Judith
  26 januari 2015 at 19:10

  Geweldige ideetjes!

 • Reply
  Mendy
  27 januari 2015 at 10:33

  Dank je!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  27 januari 2015 at 11:36

  Ik vind Sophie de Giraffe een leuke klassieker.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.