De leukste kraamcadeaus Mama

De leukste kraamcadeaus: februari 2016

19 februari 2016
De leukste kraamcadeaus: februari 2016

Het is alweer februari, en in deze wintermaand worden er toch echt weer baby’s geboren. En er zijn vast weer mensen die geen idee hebben wat ze moeten kopen voor de nieuwe baby, of de mama. Wij hebben de leukste kraamcadeaus voor de maand februari voor je gevonden.

Elke mama is gek op het krijgen van kraamcadeaus. Het is leuk om iets voor de baby te krijgen, maar soms is het ook fijn dat er aan de kraamvrouw zelf word gedacht. Vandaar dat we deze maand eens alleen maar aan de nieuwe mama hebben gedacht. Een speciale aflevering van de leukste kraamcadeaus zodat de kraamvrouw ook eens in de spotlight staat. Wat zeg nou zelf, dat verdient ze best!

De leukste kraamcadeaus: februari 2016

 1. Lush is altijd een goed idee. Dit Happiness pakket bestaat uit de Yuzu and Cocoa shower cream, de Bohemian zeep, een Yoga bath bomb, en de Brightside bubble bar. Zo kan de nieuwe moeder in bad of onder de douche heerlijk relaxen. Dat is soms net wat je als nieuwe moeder nodig hebt.
 2. Quote candle van Raine. Deze kaars kun je zelf samenstellen, en dat maakt het leuk en persoonlijk. Vraag natuurlijk wel aan de nieuwe moeder welke van de 3 geuren zij lekker vind. Straks kom je met een geur aan die ze niet echt lekker vind ruiken. Zonde van het cadeau.
 3. Rose otto body oil van Balance Me. Ik hou persoonlijk heel veel van natuurlijke verzorgings producten. Balance Me is dat ook, en ook nog eens niet getest op dieren. Als nieuwe moeder is het belangrijk dat je ook aan je zelf denkt. Happy mama, happy baby.
 4. Bodylotion van Kora OrganicsKora Organics is opgezet door Miranda Kerr, en ook dit product is diervriendelijk. Dat het ook nog eens heerlijk is voor je lichaam, dat is natuurlijk een grote plus. Helaas zijn natuurlijke, diervriendelijke en goede producten vaak net iets duurder. Maar wat geeft dat nou. De nieuwe moeder verdient dat!
 5. Ylang Ylang Organic Spa Wash van Juice Beauty. Ik ben gek op goede verzorging, en make up producten. Deze body wash bevat organic aloe, kokosnoot, en met een mix van jojoba en lijnzaad.
 6. De maand kalender die je kamer opfleurt. Een cadeau waarbij de mama alle dagen kan vullen met drukke activiteiten. Geschikt bijvoorbeeld voor de mama die voor de tweede of derde keer moeder word. Deze maand kalender vind ik vooral leuk door de tekst.

Uit ervaring weet ik dat de mama nog weleens kan worden overgeslagen. Niet bewust, maar de nieuwe moeder zou het best leuk vinden als je voor haar ook iets mee neemt.

Koop jij weleens iets voor de kraamvrouw? 

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  23 februari 2016 at 11:08

  Ja absoluut. Dat heeft ze wel verdiend vind ik altijd!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.