Baby lifestyle De leukste kraamcadeaus

De leukste kraamcadeaus: februari 2015

15 februari 2015
 116607678 (1)1

Het is alweer februari, en deze maand ook weer de leukste kraamcadeaus. De leukste items die we konden vinden, en cadeaus die de nieuwe mama en papa maar wat leuk vinden om te ontvangen.

c600x476

  1. Ricedapper Plush toy. Pluchen speelgoed van Noodoll, en dit keer de Ricedapper met snor. Leuk om mee te spelen, knuffelen of om mooi neer te zetten op de kinderkamer.
  2. Amy and Ivor baby moccasins. Niet heel erg bekend in Nederand, maar des te leuker om te gevenHandgemaakt, en dit betekent dat elk paar uniek is. Je kindje zal warme voetje hebben en er ook nog eens heel leuk uit zien. Zoals omschreven op de website: Our shoes have been rated ‘the best barefoot shoes for children’ by The Green Parent (the UK’s leading natural parenting magazine).
  3. Time capsule van Make history. De meest bijzondere herinneringen van je baby veilig bewaard. TimeCapsules zijn kant en klaar voor gebruik met een boekje voor je mooiste herinneringen, washi tape om je favoriete foto’s erin te plakken, een set vrolijke labels, stickers en een uitgebreide manual vol inspiratie en handige tips.
  4. Hippo hooded towel Zachte handoek met een hippo hoodie van 3sprouts. Heerlijk voor als je kindje net in bad is geweest zodat ze lekker warm blijven.
  5. Invulkaarten voor de kraamvisite. Deze mooie tinnen doos met kaartjes voor de kraamvisite. Geef dit cadeau iets eerder zodat de kaartjes optimaal kunnen worden gebruikt. Anekdotes over papa en mama, en wensen voor de baby en zijn/haar toekomst. Beschikbaar in het blauw en roze.
  6. Happy horse rabbit RubyHappy horse knuffels zijn heerlijk zacht, en zijn een favoriet onder mama’s en papa’s.

6 cadeaus die je deze maand weer kan kopen voor de nieuwe papa, mama en baby

Heb jij onlangs nog leuke kraam cadeaus gekocht?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.