Baby Fashion Kids lifestyle

De leukste items van Little indians 2016

26 februari 2016

De leukste items van Little indians 2016

De zomer collecties komen overal te voorschijn. De 1 na de ander brengt zijn nieuwe collectie uit. Ook Little Indians heeft onlangs weer een nieuwe collectie op de markt gebracht. Is deze leuk? En wat zijn onze favorieten van deze collectie.

De winter is nog echt niet voorbij. We lopen nog steeds met sjaal en muts naar de supermarkt. Toch zijn alle merken druk bezig met het showen van hun nieuwe collecties. We kunnen dus al even kijken en ons goed voorbereiden wat we gaan kopen. Ik hoop dat ik ook dit jaar leuke items kan gaan shoppen voor de kleine man. Little Indians heeft sinds kort ook de nieuwe collectie op de markt. Nu ben ik gek op de stijl van dit merk. Mijn zoon kan het helaas niet meer aan. Het liefst zou ik de hele collectie willen inslaan. De foto’s zijn overduidelijk heerlijk zomers, en we hebben een aantal favorieten gespot. Vandaag mijn favorieten van de nieuwe zomer collectie.

De leukste items van Little indians 2016

Roze, maar dan net even anders. gelukkig geen suikerspin roze, maar een zacht roze waar je kindje mee gezien kan worden. Deze combinatie is lief en stoer tegelijk. Little Indians staat bekend om de geprinte broekjes en dit zie je ook die keer weer terug komen in de collectie. De kleurtjes zijn roze, donkergrijs/zwart en mintgroen.

De leukste items van Little indians 2016

De mintgroene kleur past bij zowel jongens als meiden. Mijn zoon heeft bekers en flessen van het merk Rockstar. Deze shirtjes passen dus helemaal goed bij hem. De Little Rockstar romper past ook bij deze outfit. Mijn zoon gaat nu naar de onderbroeken, en is dus te groot voor de rompers. Jammer!

PicMonkey Collageli

De nieuwe collectie ziet er weer fris en fruitig uit. Ik ben gek op het matchen van verschillende merken. Met deze collectie kun je heerlijk matchen.

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie? 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.