Kids lifestyle

De grootste smeerpoets van 2015

3 juni 2015

De grootste smeerpoets van 2015

De zomervakantie is er dan echt over een aantal weken. Voor kinderen is er dan weer genoeg te doen in ons eigen kikkerlandje. Lekker in de modder rondzwemmen is dan geen slecht idee. Modder, zon en heel lol is het recept voor deze zomer. Ga je mee!

Zon, modder, en heel veel lol. Dat zijn de ingrediënten om een echte smeerpoets te worden. Dit jaar maak je kans om de beste smeerpoets van 2015 te worden. Natuurmonumenten is op zoek naar de allergrootste smeerpoets van Speelnatuur Tien Gemeten.

persbeeldwinkel_2015-05-08-554cef19e36f9_o_jd-263-20130927 (1)

Speelnatuur Tien gemeten

Speelnatuur Tien Gemeten bestaat uit 4,5 hectare grond modder, bomen, en beesten. Dit ongerept stukje natuur ligt op het eiland tien gemeten, en het speelterrein is verzonnen door natuurmonumenten. Zo kan iedereen van de prachtige natuur genieten. Voor alle leeftijden is er wel iets te doen, en zo is het een dagje uit voor het hele gezin. Ik wist nog niet van het bestaan van speelnatuur Tien Gemeten. Maar zodra mijn kleine man groot genoeg is, dan gaan we zeker weten er naar toe. Mijn mini man is een echte smeerpoets, en ik weet zeker dat dit helemaal iets voor hem is. Voor de kinderen is er ook een ukkie eiland met ondiepe beekjes, water, zand, en modder. En na al dat rondrennen en heerlijk druk zijn, kun je lekker pannenkoeken eten. Als volwassene kun je ook heerlijk wandelen, en er zijn het hele jaar rond allerlei activiteiten. Als volwassenen kun je misschien ook even lekker in de modder rond hobbelen. We zijn tenslotte allemaal grote kinderen!

persbeeldwinkel_2015-05-08-554cefb18ef95_o_namo49955 (1)

Pic credits Natuurmonumenten/perswinkel

De smeerpoets van 2015

Natuurmonumenten heeft een wedstrijd in het leven geroepen met de naam de smeerpoets van 2015. Elk kind dat op bezoek is bij Tien Gemeten kan meedoen, en je mag er zo modderig en vies uit zien als je zelf wil. Wie wil dat nou niet! Is jouw kleine een echte smeerpoets, en ga je dit jaar nog naar de Speelnatuur Tien Gemeten, vergeet je foto toestel dan niet. Dus smeer je in met modder, klim in een boom, spring op en neer in een plas water, en doe maar eens helemaal gek. Is je foto voor 1 september binnen, dan heb je kans op een verjaardagfeest in de Tien Gemeten. En natuurlijk een jaar lang de mooiste titel die er maar kan zijn. De allergrootste smeerpoets van 2015!

Voor meer info kun je terecht op de website van Natuurmonumenten

Ben jij weleens bij de Speelnatuur Tien Gemeten geweest?

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    5 juni 2015 at 10:30

    Ik ben er nooit geweest, maar het klinkt leuk! Die foto’s zijn echt geweldig : )

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.