Baby Fashion Kids Fashion

CarlijnQ lente zomer collectie 2016

3 februari 2016

CarlijnQ SS16 Paperworld Lookbook_drukwerk89

De winter is nog steeds aanwezig, maar de lente en zomer collecties schieten als paddenstoelen uit de grond. En dan is natuurlijk geen probleem! Shoppen voor je kind is altijd leuker dan voor jezelf. Vanaf eind januari is ook de nieuwe collectie van Carlijnq beschikbaar.

Tegenwoordig zijn er in Nederland steeds meer en meer leuke web winkels voor kinderkleding. En de meeste ontwerpen komen gewoon uit ons eigen kikkerlandje. Je hoeft het dus niet ver te zoeken om leuke kleding te vinden. Vandaag bekijken we de nieuwe lente en zomer collectie van Carlijnq. In augustus 2014 kon je het artikel lezen over nieuwe winter collectie Awesome & Bad-Ass. De nieuwe lente en zomer collectie genaamd paperworld is net zo leuk. Broeken, jumpsuits, rokjes, en zomerhoedjes zijn allemaal voorzien van papier afbeeldingen. Orgami, papieren vliegtuigen, en papieren lijnen zijn de voornaamste afbeeldingen op de kleding in deze collectie.

CarlijnQ SS16 Paperworld Lookbook_drukwerk2men

De kleuren van de Carlijnq collectie zijn vaak zwart-wit, maar in deze collectie zit er ook de lekker opvallende kleur geel. Met een beetje kleur kun je nooit fout gaan. Match het met een monochrome legging en de look is compleet. Persoonlijk ben ik fan dit merk.

CarlijnQ SS16 Paperworld Lookbook_drukwerk535

Vooral omdat de kleding is gemaakt van 95% GOTS organic cotton. De GOTS  gaat uit van 100% biologische grondstof en kleding en textiel. Er worden wereldwijd gebruik gemaakt van milieuvriendelijke chemicaliën en waterzuivering bij de fabrieken. En zeer belangrijk is het feit dat men ook let op dat de makers een miniumloon krijgen. Er een verbod op kinderarbeid is, en er een veilige en hygiënische werkomgeving bestaat. Niet alleen mooie kleding voor je kindje, maar ook verantwoorde kleding.

CarlijnQ SS16 Paperworld Lookbook_drukwerk77

Kleding voor meiden en jongens die ook nog eens gewoon heel leuk zijn. De gele kledingstukken zijn mijn favoriet. Maar de jumpsuits zijn de leukste die er zijn. Helaas is mijn zoon inmiddels in maat 98 beland,en hij past niet in de jumpsuits. Zo jammer! Was mijn zoon wat jonger dan was de jumpsuit deze zomer bij ons in huis beland.

CarlijnQ SS16 Paperworld Lookbook_drukwerk100

Ben jij bekend met Carlijnq?

 

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    5 februari 2016 at 11:05

    Ik kende het nog niet. Maar dat grijze shirt met dat strikje aan het eind vind ik erg leuk!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.