Baby Fashion Kids Fashion

Carlijnq Awesome & Bad-ass

27 augustus 2015

CarlijnQ

Carlijnq en haar webshop zijn inmiddels al meer en meer bekend. En dat is niet zonder reden!. Ben je gek op monochrome printen dan zit je bij deze webwinkel helemaal goed. Afgelopen dagen zag ik dat de nieuwe collectie van 2015/16 online stond. Kijk je mee naar de nieuwe collectie.

CarlijnQ is opgezet door Carlijn Quirijnen. In eerste instantie maakte ze de items voor zichzelf, maar wat blijkt het is een merk van producten voor iedereen. Van romper tot tipitent tot alles is uitgevoerd in de zwart/wit stijl die je veel terug ziet in de bladen en op pinterest. De nieuwe collectie van CarlijnQ is net als de eerdere kleding uniek. De welbekende melkflessen, besneeuwde bergen en ronde appels. Alles in de kleuren zwart, grijs, zand, wit, en mint. De melkflessen print is datgene waardoor ik dit merk ontdekte. Melk en baby’s gaan natuurlijk perfect samen. De melkflessen broek was en is mijn favoriet van carlijnq. Melk is goed voor elk!

Untitled design (3)

De nieuwe kledingstukken bestaat uit rompers, shirts, sweaters en broekjes. De meeste kleding is voor kindjes van 0/4 jaar, en dat is perfect voor mijn kleine man. De badass en dreamer truien zijn ontzettend leuk, en passen soms heel goed bij het karakter van je kindje. Mijn zoon is toch wel een echte badd-ass ( mijn kleine doerak), en gek op zijn melk ( geitenkarnemelk).

CarlijnQ Lookbook AW15-16_Pagina_5

Kleinere webshops hebben bij mij de voorkeur boven de grote ketens. Maar natuurlijk koop ik ook bij de Zara en Next, maar combineer dit met de unieke artikelen van een kleine webshop en je kindje ziet er uit om op te eten. De meeste kleding van CarlijnQ is unisex, en dat is wel heel handig voor de garderobe.

CarlijnQ Lookbook AW15-16_Pagina_8

CarlijnQ Lookbook AW15-16_Pagina_6

De nieuw collectie is online te verkrijgen, en in september zullen de eerste bestellingen worden verstuurd. Wij vinden deze collectie een succes!

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

 • Reply
  Lieke
  28 augustus 2015 at 09:57

  Super leuke kleding! Kende het merk al en ben ook fan. Ik vind ook de afwisseling leuk van verschillende merken en dan helemaal met een paar van die unieke items er tussen voor zoonlief! 🙂

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  28 augustus 2015 at 13:09

  Het ziet er leuk uit. Hoewel ik zelf meer van wat kleur houd.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.