Baby verzorging

Burt’s Bees baby original lotion

21 maart 2015

Burt's Bees original lotion

Onlangs kwam ik het product Burt’s Bees Baby lotion tegen. Ik ben altijd op zoek naar het juiste product voor het tere huidje van mijn zoon. Natuurlijk wil ik iets gebruiken dat geen schadelijke stoffen bevat. Door een goed product is het huidje van mijn zoon optimaal beschermd.

Burt’s Bees

Burt’s Bees is sinds een aantal jaar in Nederland verkrijgbaar, maar de baby lijn is nog niet zo heel lang verkrijgbaar in ons kikkerlandje. Deze verzorgingslijn voor de allerkleinsten is ontstaan in de Verenigde Staten. Het merk is opgezet door Roxanne Quimby die kaarsen van de pure bijenwas maakte. Deze bijenwas kocht ze in bij Burt Shavitz. Doordat de verkoop van deze kaarsen zo goed liep, besloot Roxanne ook andere producten te maken. Zo onstonden de lippenbalsems en de volwassen Burt’s Bees verzorgingslijn. Nu is er ook sinds kore tijd de Burt’s Bees baby bee verzorgingslijn. Burt’s Bees test niet op dieren. maakt gebruik van recyclebare verpakkingen en alle producten zijn vrij van parabenen. Dat klinkt goed!

IMG_5393

Burt’s Bees baby bee nourishing lotion

Een goede lotion voor het huidje van je baby is nog best moeilijk te vinden. De ene heeft een te sterke parfum geur, en de andere trekt niet goed in.  Burt’s Bees bedacht deze lotion voor de gevoelige huid, en daarbij zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Voor een extra zacht baby huidje bevat de lotion shea butter, sunfower seed oil en buttermilk. De lotion bevat geen synthetisch geuren, en dat is handig voor de kindjes die hier allergisch voor zijn. Burt’s bees baby lotion geeft aan dat ze 99 procent natuurlijk zijn. Op alle producten van Burt’s Bees is duidelijk aangegeven hoeveel procent natuurijk het product is. De tube bevat 170 gram, en dat is meer dan genoeg om je baby een tijdje mee te verzorgen.

Mijn zoon heeft een redelijk droge huid, en ik wil hem graag goed verzorgen. De lotion trekt goed in, en een klein beetje is meer dan genoeg om mijn zoon te verzorgen. Ik gebruik elke dag een goede lotion, en vooral na het badderen is het belangrijk om zijn huidje goed in te smeren. Met Burt”s Bees baby bee nourishing lotion is zijn huidje de volgende ochtend heerlijk zacht. De geur van deze lotion is overduidelijk die van honing en bijenwax, en daar moest ik best aan wennen. Na het insmeren blijft de geur redelijk lang aanwezig.

 IMG_539422

 Voordelen

♥ Dierproefvrij

♥ Geen parabenen, SLS en formaldehyde.

♥ Tube van 170 gram

♥ Extra ingrediënten Shea butter, sunfower seed oil en buttermilk toegevoegd. Zachte huid is een zekerheid.

♥ 99 % natuurlijk

 Nadelen

♥ De honing geur van deze baby bee lotion zal niet voor iedereen geschikt zijn.

Mijn mening

Ik blijf deze baby bee lotion nu en in toekomst gebruiken. De geur daar zijn we inmiddels aan gewend, maar ik kan mij voorstellen dat dit een reden kan zijn om het niet kopen. De lotion kost €11,95, en dat is een redelijke prijs voor de hoeveelheid.

Heb jij Burt’s Bees baby bee original lotion ook al eens geprobeerd?

  • Reply
    Nathalie
    22 maart 2015 at 09:05

    Dat ziet er een heel fijn product uit!!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.