Kids lifestyle

Broodtrommel kaartjes

24 mei 2015

PicMonkey Collagemendyyyy

Op 19 mei kreeg ik een persbericht binnen, en deze trok mijn aandacht. Niet alleen omdat het een leuk concept is, maar ook heel veel liefde weergeeft. Broodtrommelliefde die je aan je kindje kan meegeven. Wat liefde die hij of zij misschien net even nodig heeft.

Het duurt nog wel even voordat mijn kleine man naar school gaat. Maar het zal ook nog wel even duren voordat hij echt spannende dingen gaat meemaken. Dan is het fijn om te weten dat er een leuk idee is verzonnen door twee andere mama’s. Broodtrommel kaartjes is een concept dat is bedacht omdat de dochter van bedenker Anouk werd gepest op school.

Het pakketje wat je koopt bestaat uit 20 kaarten waarvan er 6 onbeschreven zijn. Met deze 6 kaarten is het mogelijk je eigen gedachten op te schrijven voor je kind. Mijn favoriet van de voorbedrukte kaarten is bovenstaande “Na school even knuffelen”. De kaartjes zijn voor kinderen van alle leeftijden, want elk kind wil graag horen dat er iemand heel veel van ze houd, en trots is op hen.

Broodtrommel kaartjes

De kaartjes zijn aan allebei de kanten bedrukt. De voorkant bevat een lieve tekst, en de achterkant bevat informatie over groente en fruit. Zo leert je kindje ook iets over gezond eten. Zoals omschreven op de website van broodtrommelliefde “Soms heb je een drukke periode of geen inspiratie, daarom is deze set ontwikkeld. Een geweldige set kaartjes om op school er toch voor je kind te zijn.  Voor in de broodtrommel.  Omdat je kind moet overblijven en het niet zo leuk vindt.  Onzeker is, buiten de boot valt. Of omdat je je kind wilt laten weten hoe dol gelukkig je met haar of hem bent en wat voor een kanjer hij / zij is.”

De kaartjes zou ik gebruiken als mijn kleine man een steuntje in de rug nodig heeft op school of als hij uit logeren gaat. En eigenlijk kan iedereen dat wel gebruiken! Als je partner, kinderen, vrienden of familie het moeilijk hebben kun je ze zo laten weten hoeveel je om hen geeft. Creëer je eigen kaartjes voor volwassen, of gebruik stiekem 1 van deze kaartjes. Maak je de lunch van je partner, doe er dan een lief briefje bij. Zo is de lunch net iets leuker, en bezorg je iemand ook nog een glimlach op zijn gezicht.

Ken jij deze kaartjes al?

 • Reply
  Lieke
  24 mei 2015 at 07:18

  Wat een leuke kaartjes!! Mason gaat natuurlijk nog lang niet naar school met zn 2 maanden, haha. Maar anders had ik het ook echt aangeschaft! Leuk idee.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  26 mei 2015 at 10:35

  Nee, maar ik vind ze erg leuk!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.