Beauty

Beauty voor mama’s to be

24 december 2014

Naked Skin Ultra Definition Pressed Finishing Powder

Tijdens je zwangerschap wil je er ook leuk uitzien, maar soms is de zwangerschap best zwaar. Om je toch goed te laten voelen hebben we vandaag 7 beauty musthaves voor mama’s to be.

Niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook als je het ziekenhuis ingaat om te bevallen. Natuurlijk zie je er na afloop van de bevaling er wat vermoeid uit, en daarom voor de mama’s to be wat beauty voor en na de bevalling.

c600x476 (1)

 

 

 1. Mama bee belly butter van Burt Bees. Geen enkele vrouw wil striemen, en dat betekent smeren, smeren en nog eens smeren. Of het helpt is maar de vraag natuurlijk want helaas is striae niet altijd te voorkomen.
 2. Juice beauty tinted lip moisturisers met mango en passionfruit. Niets zo vervelend als droge lippen, en tijdens de bevalling is dit niet anders. vergeet dus niet een goede lippenbalsem mee te nemen. Juice beauty is vegan, niet getest op dieren en zeer goed voor de lippen.
 3. Vitamin E eye cream van de The Bodyshop. Tijdens je zwangerschap kun je aardige wallen hebben van het eventuele slaap tekort. Wat eye cream kan dan wonderen doen. Mijn wallen lagen op de grond zo moe was ik dus een goede eye gel is nooit verkeerd.
 4. Laura Mercier Secret Camouflage by Laura Mercier. Een goede concealer is best nodig om de zwangerschapswallen te verbergen. Na de zwangerschap zou ik het ook aanraden, want dan is slaap ver te zoeken. Deze concealer blijft lang zitten, en het is niet nodig om snel weer een de spiegel op te zoeken.
 5. Organics Mum & Baby rescue balm van Green people. Parfum vrije crème voor de droge zwangerschaps huid. Mocht je last hebben van tepelkloven dan kan deze daar ook goed voor worden gebruikt. Ik gebruik zelf graag parfum vrije producten, vooral tijdens mijn zwangerschap. Vrouwen hebben een beter reukvermogen tijdens hun zwangerschap, geurloze producten zijn een goede optie. Zo voorkom je een bezoek aan je vriend , de wc.
 6. Naked skin ultra definition pressed finishing powder by Urban Decay. Ideaal als basis voor makeup, om zo weer een beetje fris en fruitig uit te zien.
 7. Lush pud by Lush is een favoriet, want met lush zit je nooit fout. Lush is heerlijk en als je de winkel binnenkomt is er een overdaad aan geuren. Niet voor elke zwangere heerlijk, maar ik ging zonder probleem naar binnen. Met deze bath bom is het relaxen en heerlijk genieten

Als zwangere kun je wel wat extra aandacht gebruiken. Je huid is anders, en je kan zeer moe er uitzien. Jezelf lekker verwennen is helemaal geen slecht idee. Dus shop gewoon lekker rond naar de producten die bij jou huid passen, en die je laten stralen.

Welke producten gebruik jij tijdens je zwangerschap?

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.