Beauty

Beauty miskoop van de maand

18 oktober 2014

IMG_3172

We kopen allemaal wel eens iets waarvan je denkt, nooit meer! Soms heb je producten die helaas niet zo goed werken, of nog erger: totaal niet doen waar ze voor gemaakt zijn. Zoals een bodylotion die niet goed intrekt of een shampoo die je haar vies aan laat voelen. Helaas heb ik ook meerdere dingen gekocht die de beloftes niet waar maken. 

Na mijn zwangerschap wilde ik mijzelf even lekker verwennen dus kocht ik wat producten. Sommige goed en andere de moeite niet echt waard.

Greenland apple body butter

De producten uit de Fruit Extracts-lijn bevat natuurlijke fruitextracten en hebben frisse, zoete geuren. De Apple body butter zit in een pot van 150 ml. Naast bovengenoemde ingrediënten bevat de body butter cacaoboter, sheaboter, olijfolie en fruitextract, van appel uiteraard. De geur van appel ruik je boven alles uit en ik vind het een te indringende geur. Opsmeren is een ramp want de bodybutter trekt totaal niet in.

Smeren, smeren en nog eens smeren. Ik heb meerdere malen dit product geprobeerd maar helaas een zachte huid is ver te zoeken. Ik zou bijna willen claimen dat ik zonder bodybutter een zachtere huid heb dan met dit product! De bodybutter is ver achter in de kast terecht gekomen en zal ook niet snel meer te voorschijn komen. Helaas was deze bodybutter echt een miskoop… geen bodybutter van dit merk dus voor mij.

IMG_3175

Max Factor Face Finity ( all day flawless)

Max Factor belooft dat de FaceFinity foundation een 3 in 1 product is: een primer, concealer en foundation in 1. De foudation komt in 6 verschillende kleuren: Light Ivory, Nude, Natural, Rose Beige, Golden en Soft Honey. De structuur van de foundation is aardig vloeibaar. Hierdoor kun je hem heel makkelijk aanbrengen, bijvoorbeeld met je vingers of kwast. Eenmaal aangebracht zie ik er niet fraai uit! De kleur Light Ivory en Nude zijn dekkend maar bij mij lijkt het alsof ik een masker draag. Een zombie bij Walibi fright night is er niets bij. Niet handig als je naar je werk moet gaan of in de supermarkt je dagelijkse boodschap doet.

Misschien dat een tint donkerder beter bij mijn huid past maar op dit moment gaat dit product aan mij voorbij. De foundation van Max factor is inmiddels weg gestopt en ik gebruik weer mijn oude vertrouwde BB cream.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.