Kids lifestyle

Beach and Bandits

11 juni 2015

Beach and Bandits

Soms zie een merk waarvan je denkt, dat is vast een buitenlands merk. Amerikaans, Australisch, maar dan blijkt dat een merk gewoon in ons eigen kikkerlandje is verzonnen. Je zou denken met al die regen dat zoiets niet kan in dit af en toe koud landje. Maar Beach and Bandits is gewoon in dit regenachtige landje ontstaan. En ik was blij verrast!

Beach and Bandits was ik nog niet eerder tegengekomen. En wat blijkt, ze zijn sinds kort pas op de markt. Ze maken uv beschermende kleding vanaf maat 80. Nu denk je bij uv beschermende kleding als snel, niet mooi, en ouderwets. Niets is minder waar! Deze kleding vind ik ontzettend stoer, en ook nog eens grappig. Wie wil er nou niet een sunsuit met ijsjes erop aantrekken. Beach and Bandits is verzonnen door Hans en Jo-Anne die net als vele onder ons geen leuke beschermende kleding konden vinden. Voila, daar was Beach and Bandits.

Beach and Bandits

De zon is er dan eindelijk, maar dat betekent ook weer smeren, smeren, en nog eens smeren. Maar je blijft bezig als je lekker in de zon zit. Beach and Bandits heeft daar iets op gevonden. Mijn zoon heeft een gevoelige huid, dus smeren is een must! Vooral als we straks de betere temperaturen gaan krijgen. De meeste beschermende kleding zijn om heel eerlijk te zijn, vreselijk om te zien. Met deze kleding  kun je zo naar de stranden van Bondi Beach.

UV beschermende kleding?

97 procent van de schadelijke uv straling komt niet bij het huidje van je kind terecht door deze kleding. Alsof je factor 50 gebruikt elke keer weer. Minder smeren en je kindje is goed beschermd! We willen allemaal voorkomen dat wij zelf en onze kinderen verbranden. En niet alleen omdat het pijnlijk is!  Vaak verbranden kan ook een oorzaak zijn van eventuele huidkanker in de toekomst. En dat willen we graag voorkomen. De eerste collectie Sink or Swim bevat kleding met korte en lange mouwen. En het is voor zowel meiden als jongens.

Beach and Bandits

Onze favoriet van alle kleding is het shirt met opdruk “Salt hair, Don’t care”

Beach and Bandits

Een nieuw merk waarmee je zo het strand op kan. En je kindje is goed beschermd tegen de felle zon. Je kan je kleine monsters zo met een gerust hart laten spelen op het strand. Nu alleen nog maar een klein beetje smeren, en je bent helemaal klaar voor de zomer.

Ken jij dit merk al?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  12 juni 2015 at 13:16

  Wat handig dat er uv bescherming in zit.

 • Reply
  Judith
  13 juni 2015 at 06:39

  Geweldig merk met hele mooie items. Het shirt is ook mijn favoriet voor jongens. X Judith

 • Reply
  Nathalie
  20 juli 2015 at 12:02

  Ja ze zijn heel leuk!!!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.