Baby lifestyle Kids lifestyle

Bakfietsen

8 november 2014

IMG_19318[1]

Bakfietsen, je vind ze leuk of je moet er niets van hebben. Wij vallen in de eerste categorie en zijn dan ook sinds juli in het trotse bezit van de Cangoo Travel bakfiets. Makkelijk, snel en heel handig om iedereen en van alles in te vervoeren.

In mei zijn wij serieus gaan zoeken naar een bakfiets en dan kom je tot de conclusie dat de markt nog best groot is. Want wil je een vier zits, twee zits of liever een een witte of toch maar een zwarte. Uieindelijk zijn we terecht gekomen bij de Cangoo Travel met 4 zitjes. Deze bakfiets is voor ons ideaal! We hebben maar 1 kindje, maar zo heb je lekker de ruimte om van alles mee te nemen. Boodschappen doen is nu wel heel relaxed, alles erin en karren maar

IMG_1939[1]

Na veel wikken en wegen hebben we dan toch de bestelling van onze Cangoo Travel gedaan. De keuze viel op Cangoo omdat deze bakfiets in zijn geheel word geleverd. Bij andere merken ontvang je een pakket en dan is het een puzzelwerk van in elkaar zetten. Op een doordeweekse dag stond de bezorgdienst dan eindelijk voor de deur! Een prachtige zwarte bakfiets waar we ontzettend blij mee zijn. Bij levering is de bakfiets beschermd met bubbel plastic om een aantal onderdelen van de fiets en dat bleek niet alles te zijn. Bij de bakfiets zat tevens:

• AXA ring- & kabelslot
Regenhuif
• Bakfietspyjama
• Afdekzeil
• Pechhulp-pas van FietsNED voor 1 jaar verlenging mogelijk

IMG_19135

Midden in de zomer ontvingen wij de bakfiets en hierdoor was het mogelijk om de volgende zomerse dag gelijk op pad te gaan. Een kort ritje om te wennen. want wennen is het zeker. De bochten moeten ruimer worden genomen en je gaat uiteraard niet zo hard als op een gewone fiets. Na een aantal dagen had ik een goede controle over de bakfiets en was het mogelijk om langere afstanden te maken. Gevolg is wel dat ik na een paar dagen gezellige spierpijn in de benen kreeg. Sexy benen gegarandeerd zodra je de bakfiets gebruikt.

Onze zoon zit inmiddels in een peuterschaal en kan zo als een koning op zijn troon genieten. In de koudere maanden zit de regenhuif er bovenop zodat hij niet in de wind zit. Kleine man kijkt zijn ogen uit naar alles wat er in de wereld gebeurt. We gebruiken de fiets eigenlijk overal voor en als je een auto hebt zal je deze ook minder gebruiken. Niets zo leuk als je kindje meenemen in de bakfiets en gezellig naar de kinderboederij of even naar de supermarkt te gaan. Mocht je een bakfiets te zwaar vinden om mee te fietsen dan is het mogelijk om een elektrische bakfiets aan te schaffen. Wij hebben dit niet gedaan, maar als ik een brug op fiets was elektrisch toch wel ideaal geweest. De fiets zal jaren lang gebruikt worden dus het is zijn geld meer dan waard.

Mocht je interesse hebben in een bakfiets dan kun je o.a terecht bij Cangoo of bij een ander merk. Leuke bakfietsen genoeg op de markt.

Ik ben een bakfiets moeder! En stiekem rij ik vol trots met mijn fietsje door de straten.

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.