Kids lifestyle

Back to school: Broodtrommels en drinkbekers

19 september 2016

De scholen zijn inmiddels weer begonnen. En met het nieuwe jaar komen ook de leuke spullen. Rugzakken, broodtrommels en drinkbekers zijn er in allen vormen en maten. Wij zochten de  leukste spullen voor meiden en jongens waarmee ze weer een jaar vooruit kunnen.

De zomervakantie is bijna helemaal voorbij. De nieuwe rugzakken en andere schoolspullen vliegen je om je oren. Elk  kind heeft zo zijn voorkeuren. Maar wat is nu echt leuk om mee te geven in het nieuwe schooljaar. Een nieuwe rugzak of juist nieuwe kleding? Wij zochten en vonden de leukste items om het schooljaar goed mee door te komen. Kijk je mee!

Back to school: Broodtrommels en drinkbekers

 1. Drinkbeker van Blafre roestvrij staal. Geschikt voor elke pauze, en is hij lekker smerig van de diksap of melk dan kan hij zo in de vaatwasser
 2. Lunchbox Mr Panda van Suzy Ultman. Mijn favoriet die ik zo aan mijn zoon kan meegeven zodra hij naar de kleuterschool gaat. Drinkbeker is wel geschikt voor kinderen die al goed zelf kunnen drinken.
 3. Egel drinkbeker van Skiphop. Een doorzichtige drinkbeker die ook geschikt is voor kinderen op de peuterspeelzaal. Met een doorzichtige beker is het ook nog eens makkelijk om te zien wat er in de beker zit.
 4. Bijen lunchbox van Skiphop. Deze broodtrommel is vrij van pvc en bpa. Zo weet je zeker dat een betrouwbare en veilige broodtromme meer naar school neemt. Mocht je wat extra fruit  willen geven, dan is dat geen probleem. De trommel bevat een apart vakje voor fruit of iets anders uiteraard.
 5. Egel drinkfles van Helen Dardik. Weer een egel drinkfles, maar dan net even anders. Ben jij of je kind fan van egels dan zijn dit de flessen voor jou.
 6. Lunchbox van Eef Lillemor. Lunchboxen en drinkbekers zijn er in alle vormen en maten. De leukste voor de dierentuin, kleuterschool of overblijven hebben we op een rijtje gezet.

Maken jouw kinderen gebruik van een lunchbox of drinkbeker?

 • Reply
  Irma
  6 november 2016 at 12:48

  De Mr. Panda vind ik echt zooooo leuk!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.