Baby lifestyle

Baby’s Only nieuwe collectie

15 januari 2016

Baby's Only nieuwe collectie

Op 17 en 18 januari is Baby’s Only ook in de Kleine Fabriek. DezeĀ kindermode & lifestyle beurs brengt elke jaar de leukste collecties onder de aandacht. Ook Baby’s Only is te vinden op deze leuke lifestyle beurs te vinden. Kijk je mee naar deze lieve collectie?

Mijn zoon is over een paar dagen alweer 2 jaar. En met weemoed kijk ik soms naar zijn lieve kleine kleding. Het gaat zo snel, en de kleding was ook zo ieniemienie. Toen ik de Baby’s Only collectie ontdekte was ik gelijk verliefd. Dit merk komt met zachte gebreide kleding dat heerlijk warm is voor zowel jongens als meiden. Ik hou persoonlijk van goede kwaliteit kleding die ook nog eens mooi van uiterlijk is. Natuurlijk hangen er bij ons H&M producten, maar soms is een combinatie van iets mooier met wat goedkoper een prima match.

Baby's Only nieuwe collectie

De collectie bestaat uit zachte pastel tinten die heel goed staan bij bijna alle kindjes. Het roze pastel tintje vind ik prachtig, en ik ben niet eens van het roze, roze bij een meisje. Bovenstaande foto is daar een bewijs van. Mooi en toch niet over de top roze. De collectie bestaat uitĀ gebreide leggings, stoere capuchonvestjes met heerlijk zachte broekjes, comfortabele boxpakjes en mutsjes.. Heb je een echte winterbaby dan is dit merk zeker geen slecht idee. Met de kou en regen is er niets zo belangrijk als je baby lekker warm houden.

Baby's Only nieuwe collectie

Baby’s only heeft duidelijke kleuren voor meiden en jongens. Maar de jongens kleding kan een meisje uiteraard ook gewoon aan. Omgekeerd is het een ander verhaal. Baby’s Only heeft niet alleen kinderkleding voor de allerkleinsten, maar ook nog vele andere producten. Heel eerlijk, ik was niet heel bekend met dit merk. Ik ben blij verrast door de kleuren en mooie kwaliteit, Ben je op de Lifestyle beurs de kleine fabriek dan zou ik zeker weten even langs hun stand gaan.

unspecified-999

Ben jij bekend met dit merk?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.